Quantcast
THE STREAM

Το ρισπέκτ του Squatting Slavs in Tracksuits πήρε ο Πολάκης για την τσιγαρούμπα του

Βαλκάνιοι και Σλάβοι καπνιστές ενωμένοι, ποτέ νικημένοι


THE NEWSROOM · 12 Φεβρουαρίου 2019

Τη διεθνή αναγνώριση που της αξίζει έλαβε επιτέλους η καπνιστική διαμαρτυρία του Υγείας Παύλου Πολάκη. Σε περίπτωση που δεν θυμάστε την πρόσφατη σταυροφορία του μυστακιοφόρου αναπληρωτή υπουργού υπέρ του τσιγάρου και ενάντια σε όσους πάνε να του το κόψουν, η οποία τελικά κατέληξε σε μια τουλάχιστον ομηρική (θα ταίριαζε δηλαδή σε οποιαδήποτε ταβέρνα) στιχομυθία με έναν από τα ανέκφραστους replicants της ΕΕ, έχουμε γράψει αναλυτικά εδώ.

Anyway, όλος αυτός ο ντόρος, συμπεριλαμβανομένης και της δήλωσης του γνωστού μουσικοσυνθέτη Σταμάτη Κραουνάκη ότι βασικά όσοι την πέφτουν στον Πολάκη είναι ντιγκιντάνγκες που ποθούν το δίμετρο κορμί του, κατάφερε να κάνει το πολακικό ζήτημα διεθνές. Και δεν υπάρχει μεγαλύτερη καταξίωση για το attitude του Πολάκη από το να μπαίνει στον μεγαλύτερο οίκο Σλαβικής κουλτούρας του σύγχρονου Ίντερνετ: To Squatting Slavs In Tracksuits.

Έτσι, η σελίδα που συνδυάζει όλα (δηλαδή, τα χειρότερα) κλισέ που έρχονται στο μυαλό κάποιου όταν πει Σλάβος (στάση καθίσματος με τσιγάρο, μούφα ρούχα Adidas, μπουκάλι με άγνωστες δηλητηριώδεις χημικές ουσίες, αποθέωση του ανούσιου Βαλκανικού εθνικισμού, μια δόση ρατσισμό και άλλα τέτοια), ήρθε να αποθεώσει τον Πολάκη, ανεβάζοντας τη φωτογραφία που καπνίζει στην αίθουσα συσκέψεων του υπουργείου κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου.

Αυτή ήταν η εικόνα:

— Products shown: Squatting Gopnik, Yugo Boaa, Adislav, The Gopfather, Blyatman Begins, Hardbass Attire, SSIT's Limited Edition shirt, Idi Rabotai, Polish Pwnd and 5 others.

Gepostet von Squatting Slavs In Tracksuits am Samstag, 9. Februar 2019

Το ότι ως Έλληνες (μάλλον) δεν είμαστε Σλάβοι, αν και μπορεί να γίνουμε τώρα με τη συμφωνία των Πρεσπών, κάνει ακόμη πιο τιμητικό το mention του Πολάκη. Αξίζει να αναφερθεί εδώ ότι ανάμεσα στα σχόλια, έπαιξε και αυτό από έναν ενθουσιασμένο Έλληνα αναγνώστη:


Όπως και αυτό το εξίσου αξιοσημείωτο σχόλιο:


Μπορούμε να τον κατεβάσουμε πάντα σε Πανβαλκανικούς αγώνες καπνίσματος και να τα γαμήσουμε όλα. Αφήνουμε κι αυτό εδώ, έτσι, γιατί κάπου πρέπει να καταγραφεί:

Best of internet