Quantcast
THE STREAM

Πάνος Καμμένος: «Eίμαι ο νέος Τρότσκι και θέλουν με φάνε συριζαίοι σταλινικοί»

Από εκεί που δεν το περιμέναμε μας ήρθε τελικά η μετενσάρκωση του Μπολσεβίκου ηγέτη


THE NEWSROOM · 5 Φεβρουαρίου 2019

Από αλλού τον περιμέναμε και από αλλού μας ήρθε τελικά ο νέος Λέφ Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν,κατά κόσμον Λέων Τρότσκι. Μέχρι χτες πιστεύαμε ότι η μετενσάρκωση για τον 21ο αιώνα του πρώτου Μπολσεβίκου με δική του σειρά στο Netflix είναι ο ΓΑΠ, τελικά όμως οι εξελίξεις ήρθαν ραγδαίες μετά από μια νέα δήλωση του πολιτικού γίγαντα που λέγεται Πάνος Καμμένος.

Ο πρώην ΥΠΕΘΑ βγήκε λοιπόν σήμερα το πρωί στο OPEN TV, όπου και δήλωσε ότι ο Τσίπρας είναι καταρχήν γαλαντόμος άρχοντας και χαρισματικός, αλλά παρασύρεται από μια ομάδα σκοτεινών γερόντων του Μεγάρου Μαξίμου, την οποία αποτελούν ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης και ο διευθυντής του γραφείου Τύπου του Πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα υποστηρίζει ο ΠανοΚαμμένος, οι Μάμρα αυτοί είναι και σκληροπυρηνικοί Σταλινικοί, οι οποίοι θέλουν να τον δολοφονήσουν όπως ο Τρότσκι. O Λέων Τρότσκι, ο οποίος υπήρξε ηγετικό στέλεχος της Οκτωβριανής Επανάστασης και κορυφαίος πολιτικός αντίπαλος του Ιωσήφ Στάλιν (ο οποίος σήμερα θα φύσαγε ως γκομενάκι στο gay κοινό, όπως μάθαμε πρόσφατα), συγκεκριμένα δολοφονήθηκε το 1940 στο Μεξικό από τον Ραμόν Μερκαντέρ με τη χρήση ορειβατικής αξίνας.

Όπως είπε συγκεκριμένα ο Πάνος Καμμένος:

«Στο Μαξίμου υπάρχει μια ομάδα που αν τους δεις να συνεδριάζουν, νομίζεις ότι βρίσκεσαι στην ΚΕ του ΚΚΕ. Είναι συμπαθέστατοι άνθρωποι. Ο κ. Φλαμπουράρης και ο κ. Καρτερός που εν είδει Στάλιν και Λένιν θεωρούσαν ότι είμαι ο Τρότσκι και έπρεπε να με φάνε, να με κυνηγήσουν από χωρίον εις χωρίον.»

Το μάθημα ιστορίας δεν σταμάτησε εκεί, καθώς όπως πρόσθεσε ο πρώην ΥΠΕΘΑ:

«Αυτοί οι ανθρώποι έχουν τη νοοτροπία του Πατρίς Λουμούμπα να πούμε. Βλέπουν συνωμοσίες δίπλα τους,  βλέπουν εχθρούς…»

Εδώ τα πράγματα γίνονται πιο ενδιαφέροντα, καθώς ο Πατρίς Λουμούμπα, πρώτος δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος του Κονγκό, καλά έκανε που έβλεπε παντού εχθρούς καθώς δολοφονήθηκε σε ηλικία 36 χρονών, με εμπλοκή των ΗΠΑ και του Βελγίου στη δολοφονία του. Ο Πάνος Καμμένος πάντως από τις ΗΠΑ κάπως απίθανο να κινδυνεύει, αν κρίνουμε από το πόσο πολύ θέλει την παρουσία τους στη χώρα.

Το Ίντερνετ πάντως φάνηκε να υποδέχεται κάπως σκωπτικά τις συγκλονιστικές αυτές αποκαλύψεις:

Πάντως αν αρχίσει να ανεβαίνει πολύ απότομα η αγορά ορειβατικών αξινών στην Ελλάδα, ίσως μπορούμε να αρχίσουμε να ανησυχούμε.

 

Best of internet