Quantcast
THE STREAM

Μερακλής βάζει φωτό του νεαρού Στάλιν στο Τίντερ, κατακτά άλλο ένα Βερολίνο σε likes

Η επιστροφή του Ιωσήφ Στάλιν δεν ήταν ακριβώς αυτό που περιμέναμε, όμως πάρα πολλοί θα τον ήθελαν για πατερούλη


THE NEWSROOM · 1 Φεβρουαρίου 2019

Δεν ξέρουμε ποια είναι πολιτικά η γνώμη σας για τον Ιωσήφ Βησσαριόνοβιτς Τζουγκασβίλι, κατά κόσμον Ιωσήφ Στάλιν. Για τον επί χρόνια ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης έχουν γραφτεί εκατομμύρια σελίδες και η αλήθεια είναι πως το παρόν άρθρο δεν είναι ακριβώς ιδανικός χώρος για να γίνει μια αποτίμηση της κληρονομιάς του, το γεγονός που παραμένει όμως είναι ότι πολύς κόσμος φαίνεται πως τον βρίσκει hot από γκομενικής άποψης, μιλώντας τουλάχιστον για την νεαρή εκδοχή του.

Αυτό τουλάχιστον φαίνεται να ανακάλυψε ένας Γερμανός δημοσιογράφος, ο οποίος αποφάσισε να κάνει ένα κοινωνικό πείραμα στο Tinder (το οποίο κατέληξε σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο VICE Γερμανίας). Όλα ξεκίνησαν όταν ο δημοσιογράφος χάζευε ένα σπιρτόκουτο που ένας φίλος του είχε φέρει από τη Γεωργία, πατρίδα του Ιωσήφ Στάλιν. Στη μία όψη του πακέτου υπήρχε η γνωστή μορφή του μουστακαλή ΓΓ του ΚΚΣΕ, από την άλλη όμως απεικονίζεται ένα νεαρός, ξυρισμένος και πολύ cute άντρας με ατίθασο κατάμαυρο μαλλί.

Κι επειδή γιατί όχι γαμώτο, ο δημοσιογράφος αποφασίζει να γραφτεί στο Tinder ως Ιωσήφ, 27 χρονών. Επειδή δεν έβρισκε μάλιστα κάποια ρομαντική ατάκα για σος, αποφασίζει να μετατρέψει την φράση του Στάλιν ότι «Οι Χίτλερ έρχονται και φεύγουν, όμως η Γερμανία και ο Γερμανικός λαός παραμένουν» στο πιο πρέπον «οι σχέσεις έρχονται και φεύγουν, όμως η αγάπη παραμένει». Προσθέτει επίσης στο τις φράσεις «ΓΜΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΖ» και «πάντα αντιφασίστας», πληρώνει για Tinder Plus και ανοίγει το προφίλ και για άντρες.

Κάπου εκεί αρχίζει ο πανικός, καθώς μέσα στην πρώτη μια ώρα, το τηλέφωνο κολλάει 15 φορές. Η φάση αρχίζει να γίνεται λίγο αφηρημένη, όταν σε ένα από τα πρώτα αντρικά match με κάποιον Simon, η ατάκα «σύντροφε, δεν έχεις τίποτε να χάσεις παρά τις αλυσίδες σου!» απαντιέται με ένα «για ποιες αλυσίδες μιλάς;».

Οι φανς του νεαρού Στάλιν μοιράζονταν ανάμεσα σε ανθρώπους που τον έβρισκαν απλά κούκλο, σε σκεπτικιστές και σε καθαρόαιμους Σταλινικούς και μανιακούς με την ιστορία. Μεταξύ άλλων έπαιξε και κουβέντα για τη δολοφονία του Λέοντα Τρότσκι, εννοείται με χρήση emoji ορειβατικής αξίνας, αλλά η πεσιματική ατάκα που όλοι θα θέλαμε να ακούσουμε στη ζωή μας: «Δε με πείραζε να μοιραστώ ένα Γκουλάγκ μαζί σου 😉».

Στο μεταξύ ο χαμός συνεχίζεται: Μέσα σε λίγες μέρες, ο Josef έχει 100 match και δύο μέρες μετά, έχει 200, ενώ εξελίσσονται συζητήσεις σε ρωσικά, αγγλικά, και γερμανικά με δικηγόρους, φοιτητές και τατουατζήδες. Στο τελικό της στάδιο, η χιονοστιβάδα έχει καταλήξει στο σημείο που περίπου 1 άντρας ερωτεύεται το Στάλιν κάθε 30 δευτερόλεπτα, με κάποιους να τον βρίσκουν «μαγικό».

Η (απίστευτα) καυλωμένη επιστροφή του Στάλιν τελικά χάλασε από το ίδιο το Tinder, το οποίο ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του λογαριασμού ότι έχει φάει reports για offensive υλικό στο προφίλ. Ο λογαριασμός τελικά κλείνει, χωρίς να έχει υλοποιηθεί κάποιο σεξουαλικό όνειρο με τον νεαρό Τζουγκασβίλι.

Λογικά έφαγε reports από κάποιον Άντολφ, 33 χρονών, κάτοικο Γερμανίας.

 

 

Best of internet