Quantcast
THE STREAM

Ο Γιώργος Παπανδρέου αφήνει γένια, πετυχαίνει look Τρότσκι της Μεσογείου

Ο πρώην πρωθυπουργός φαίνεται πως πειραματίζεται με την εμφάνισή του τώρα τελευταία


THE NEWSROOM · 31 Ιανουαρίου 2019

Ατελείωτες φαίνεται πως είναι οι μεταμορφώσεις του ΓΑΠ. Ο γίγαντας Γιώργος Παπανδρέου,ο άνθρωπος που μας έβαλε στα μνημόνια και μετά συνέχισε ατάραχος το τρέξιμο, την κωπηλασία (όπου ο βράχος του σοσιαλισμού ενίοτε προσκρούει σε βράχους), το υπέρ της φούντας advocacy και γενικώς την υπόλοιπη ζωή του μας γοήτευσε θανάσιμα ήδη μία φορά, όταν έκοψε το μουστάκι του:

Η κατάσταση αυτή φαίνεται λοιπόν πως εξελίσσεται ραγδαία, αν κρίνουμε από το look του στην κοινή του εμφάνιση με τον Πρωθυπουργό της Ισπανίας Πέδρο Σάντσεθ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Σοσιαλιστικής Διεθνούς στον Άγιο Δομίνικο. Να σημειωθεί εδώ ότι ο γενειοφόρος πλέον Γιώργος παραμένει ακόμη πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, όπου μάλλον ή τον αγαπούν όλοι πολύ, ή βαριούνται εξίσου να τον διώξουν από την καρέκλα του.

Το δε θέμα της συζήτησης ήταν «Κίνδυνοι για τη δημοκρατία, την κοινωνική συνοχή και τα ανθρώπινα δικαιώματα, από την άνοδο του ακραίου λαϊκισμού και του νέο-φασισμού, καθώς και από την αρρύθμιστη χρήση των νέων τεχνολογιών, της ρομποτικής και της τεχνητής νοημοσύνης». Η αλήθεια είναι πως κι εμείς θα ψηνόμασταν να ακούσουμε τον ΓΑΠ να μιλάει για το Skynet.

Όπως όλα δείχνουν, ο ΓΑΠ δεν έχει καταλήξει ακόμη 100% στην εξάλειψη της τριχοφυΐας από το πρόσωπό του.Έτσι, πλέον λανσάρει ένα περίεργο άσπρο γενάκι,το οποίο φαίνεται κάπως σαν να φταρνίστηκε πάνω από ένα δίσκο με κουραμπιέδες.

Κανείς δεν ξέρει ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του. Πολύ πιθανόν να θέλει να πετύχει την εμφάνιση του Λέοντα Τρότσκι της Ανατολικής Μεσογείου, αν και υπάρχει ήδη ανταγωνισμός, καθώς ο Τρότσκι της Μεσογείου οπτικά τουλάχιστον είναι ο Ιταλός κομμουνιστής ηγέτης Αντόνιο Γκράμσι.

Σε κάθε περίπτωση, αυτό είναι το νέο look του ΓΑΠ:

Ελπίζουμε να μας αξιώσει ο Τζωρτζ Σόρος να ζήσουμε για να δούμε επιτέλους ένα περήφανο παπανδρεϊκό goatee:

 

Best of internet