Quantcast
THE STREAM

Παράρτημα στο Ντουμπάι θα αποκτήσει το Nammos, γιατί η εξαγωγή πολιτισμού συνεχίζεται ακάθεκτη

Δεν αρκεί που πηγαίνουν οι Άραβες στο Nammos, πρέπει να πάει το Nammos στους Άραβες


THE NEWSROOM · 13 Σεπτεμβρίου 2018

Αν αυτό το καλοκαίρι ήταν βιβλίο, για το Nammos θα ήταν Ιλιάδα. Το συνώνυμο της ελληνικής γκλαμουριάς και παρακμής διάσημο μπιτσόμπαρο της Μυκόνου έφερε ντίβες, καμήλες, ταπείνωσε το ελληνικό κράτος και μπορεί να ξεκουραστεί περήφανο για τα κατορθώματά του καθώς η καλοκαιρινή σεζόν σιγά σιγά τελειώνει. Αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν έχει σχεδία: τουναντίον, φαίνεται πως είναι έτοιμο να σαλπάρει για άλλες θάλασσες.

Πιο συγκεκριμένα, να σαλπάρει για τον Περσικό κόλπο. Ναι, καλά ακούσατε, επειδή προφανώς δεν αρκεί να έρχονται οι Άραβες στο Nammos, θα πάει το Nammos στους Άραβες. Όπως ανακοίνωσε το χλιδάτο beach club στα social media του, το Nammos ετοιμάζεται να ανοίξει παράρτημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Χωρίς να έχει οριστεί η ακριβής ημερομηνία, το club υπόσχεται πως θα “φτάσει σύντομα” στο πολυτελές ξενοδοχείο Four Seasons Jumeirah, στην ομώνυμη παραλία του Ντουμπάι, αν και τοπικά μέσα του Ντουμπάι εκτιμούν πως τα εγκαίνια θα γίνουν την άνοιξη του 2019.

Κι επειδή σίγουρα έχετε αγωνία αγαπητές φίλες και φίλοι, εδώ δεν πρόκειται για ξεπέτα όπως η χειμερινή μετακόμιση του Nammos στην Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων, αλλά για μόνιμη εγκατάσταση. Δεν είναι γνωστό ακόμη αν ο Αντώνης Ρέμος πρόκειται να ασπαστεί και το Ισλάμ, αν και ποτέ δεν ξέρεις όπως έχουν πάει τα πράγματα.

Nammos Group is excited to announce a new opening in Dubai in Four Seasons Resort. Nammos Dubai opening soon! Here’s to #newbeginnings #nammos #onlyatnammos #nammosmykonos #nammosdubai @fourseasons @fsdubai #dubai #jumeirah2 #openingsoon

Gepostet von Nammos Mykonos am Freitag, 31. August 2018

Η εξαγωγή πολιτισμού συνεχίζεται ασταμάτητα.

Best of internet