Quantcast
THE STREAM

Aίμα και Nammos: Πακέτο έφαγε η εφορία από γνωστό μπιτσόμπαρο της ΜΥΚΟΝΟΟΟΣ

Άλλος είναι τελικά ο κυρίαρχος ελληνικός θεσμός


THE NEWSROOM · 1 Ιουλίου 2018

Ποιος θα κέρδιζε: Μια σημαντική κρατική υπηρεσία, η οποία μάλιστα έχει να κάνει με τα έσοδα του κράτους ή ένα μπιτσόμπαρο / εστιατόριο / πολυκατάστημα / παγανιστικό ιερό στη Μύκονο; Προφανώς όποιος πόνταρε στο κράτος είναι μάλλον ζει σε κάποια άλλη χώρα και όχι στην Ελλάδα μας, όπως αποδείχτηκε περίτρανα στην χτεσινή κοντρίτσα στο νησί των Ανέμων.

Το στόρι έχει ως εξής: Ιούλιος σημαίνει βαθύ καλοκαίρι, αυτό για το οποίο η Μύκονοοοος ετοιμάζεται όλο το χρόνο. Οι υπεύθυνοι του Nammos αποφάσισαν να ξεκινήσει η φάση με μια επική φασούλα  πάρτι, η οποία θα περιλάμβανε τα μοντέλα Έμιλι Ραταϊκόφσκι και Τζίτζι Χαντίντ, την Κέιτ Μος σε ρόλο ντιτζέι, αμέτρητους μπρούκληδες σε ρόλο κομπάρσου και τα μισά fashion brands του κόσμου, έτσι επειδή μπορούν. Το μεγαπάρτι, για το οποίο κάμποσοι άνθρωποι είχαν συρρεύσει στο νησί, θα γινόταν το Σάββατο το βράδυ.

Το απόγευμα της Παρασκευής 29/6 όμως, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων αποφάσισε να κολλήσει μαγκιές και πραγματοποίησε έλεγχο στο μαγαζί. Εντοπίζοντας κάπου 250 αποδείξεις ύψους περίπου 70.000 ευρώ να λείπουν, ξεκίνησε το σφράγισμα του μαγαζιού (στο κομμάτι του μπαρ και του εστιατορίου) για 48 ώρες . Αυτό θα σήμαινε καταστροφή, δεδομένου ότι το διεθνές τζετ σετ έχει σκάσει για να ακούσει τα beat της Κέιτ και με αυτούς δε μπλέκεις.

Μόνο που το Nammos καθάρισε από μόνο του με την εφορία. Το πάρτι πήγε πακέτο στον υπόλοιπο χώρο του μαγαζιού (όπου εννοείται και πραγματοποιήθηκε), ενώ οι επιχειρηματίες ιδιοκτήτες του έκαναν και μηνυτήρια αναφορά στους ανθρώπους της ΑΑΔΕ που ήταν μπροστά.

Αναλυτικά η μηνυτήρια αναφορά:

«Την 29-6-2018 και ώρα 17.29, όπως προκύπτει από το σημείωμα ελέγχου, ξεκίνησε ο έλεγχος στα τέσσερα ανεξάρτητα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που λειτουργεί η εταιρεία μας. Κάποια στιγμή και ενώ ο έλεγχος βρισκόταν σε εξέλιξη, απο τον υπεύθυνο του κλιμακίου μας ανακοινώθηκε ότι θα βεβαιωθεί παράβαση για μη έκδοση 251 αποδείξεων λιανικής πώλησης. Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε ότι στην επιχείρηση υπάρχει κουμπί πανικού και πως μόλις αντιληφθήκαμε τον έλεγχο τον έλεγχο κατά το δίλεπτο 17.29 και 17.31 εκδόσαμε 251 αποδείξεις, ενώ τούτο είναι απολύτως ψευδές και διαπιστώνεται από τους φορολογικούς μηχανισμούς ότι μέσα σε μισή και πλέον ώρα, ήτοι από 17:10:26 μέχρι 17:48:30 εκδόθηκαν μόνο επτά αποδείξεις.

Μάλιστα ζητήσαμε επίμονα να κατασχέσουν άμεσα όλους τους φορολογικούς μηχανισμούς, προκειμένου να γίνει πραγματογνωμοσύνη για να διαπιστωθεί ότι δεν υπάρχει κουμπί πανικού και ότι όλες οι αποδείξεις είχαν εκδοθεί κανονικά, όμως αυτοί αρνήθηκαν λέγοντας ότι θα βεβαιώσουν κανονικά την παράβαση. Στη συνέχεια εκπρόσωπος της τοπικής ΔΟΥ ενημέρωσε τους ανθρώπους του NAMMOS ότι θα προχωρήσει στο σφράγισμα της επιχείρησης για 48 ώρες»

Το νόημα της ζωής είναι φυσικά ότι γατάκια εφοριακοί, κανένας δε μπλέκει με τη Μύκονο. Η αλήθεια είναι πως ευτυχώς που διευθετήθηκε έτσι έμπειρα το θέμα του Nammos , γιατί αλλιώς θα καθάριζαν τα φιλελεύθερα κομάντα:

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΝΑΜΜΟΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΑΠΕΡΟΛ ΚΑΙ ΜΠΕΛΒΕΝΤΕΡΕ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ

Gepostet von Ελληνικός Βόθρος am Samstag, 30. Juni 2018

Σας πονάει το φάμπιουλους, φτωχομπινέδες.

Best of internet