Quantcast
THE STREAM

Ιστορική δικαίωση: Ο τιτάνας Φώτης Κουβέλης ξαναγίνεται υπουργός

Ο σκληρότερος καριόλης της πολιτικής σκηνής θα παίζει μπάλα πλέον στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας


THE NEWSROOM · 28 Φεβρουαρίου 2018

Ευχάριστα τα νέα για τον Φώτη Κουβέλη, αγαπητοί φίλοι, αφού όπως φαίνεται κατάφερε να βγει από την αορατότητα του εξωκοινοβουλίου και να ξανακερδίσει μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια μία κυβερνητική θέση, όπως του αξίζει άλλωστε.

Σύνθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης

Ανακοίνωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Dimitris Tzanakopoulos – Δημήτρης Τζανακόπουλος, για τη νέα σύνθεση της Κυβέρνησης:Κυρίες και Κύριοι, Θέλω να σας ανακοινώσω τις περιορισμένες αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός: Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης αναλαμβάνει ο κ. Ιωάννης Δραγασάκης ο οποίος παραμένει και Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής στη θέση του κ. Γιάννη Μουζάλα τον οποίο ο Πρωθυπουργός ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στο Κυβερνητικό έργο, ο κος Δημήτρης Βίτσας Τη θέση του αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας αναλαμβάνει ο Κος Φώτης Κουβέλης.Επίσης, Υφυπουργός Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων ορίζεται η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κα Μερόπη Τζούφη Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, κος Αθανάσιος Ηλιόπουλος ΚαιΥφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού ο κος Κωνσταντίνος Στρατής. Οι αρμοδιότητες των νέων αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών θα καθοριστούν τις επόμενες ημέρες ενώ καμία άλλη αλλαγή δεν επέρχεται στο Κυβερνητικό σχήμα.Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους και όλες τους Σας ευχαριστώ—————————————-*Η σύνθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης αναλυτικά: https://government.gov.gr/kivernisi/

Posted by Ελληνική Κυβέρνηση on Mittwoch, 28. Februar 2018

Συγκεκριμένα, από τον σημερινό μίνι ανασχηματισμό, ο Φώτης Κουβέλης κέρδισε τη θέση του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, θέση ξεχωριστή αφού θα βρίσκεται στο πλάι του Πάνου Καμμένου.

Την κυβέρνηση αποχαιρετά, επίσης, ο Γιάννης Μουζάλας, τον οποίο και αντικαθιστά ο Δημήτρης Βίτσας.  Το υπουργείο Οικονομίας θα αναλάβει ο Γιάννης Δραγασάκης.

Ο έκτακτος ανασχηματισμός προέκυψε λόγω της παραίτησης των Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου, λόγω της υπόθεσης που άνοιξε με το επίδομα ενοικίου.

Τον ανασχηματισμό ανακοίνωσε λίγο πριν τις 18.30 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Με τις υγείες μας.

Best of internet