Quantcast
THE STREAM

Εν έτει 2017 κάποιοι θεωρούν ότι είναι γαμάτο να βάζουν φωτιά σε ταύρο και να τον οδηγούν σε αυτοκτονία

Μεγάλη πολιτιστική κληρονομιά οι ταυρομαχίες


THE NEWSROOM · 30 Ιουλίου 2017

Ένα ακόμα ντροπιαστικό βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου με συγκλονιστικές σκηνές από ταυρομαχίες στην Ισπανία οι οποίες δείχνουν για άλλη μια φορά πόσο ζώα είμαστε.

Συγκεκριμένα στο βίντεο οι διοργανωτές, θέλοντας να τιμωρήσουν το ζώο γιατί σε ταυρομαχία που είχε γίνει νωρίτερα είχε τραυματίζει έναν άνδρα στο πόδι, έβαλαν δάδες στα κέρατα του βάζοντας τους φωτιά. Ο ταύρος, δεμένος με σχοινί και μη μπορώντας να τρέξουμε οπουδήποτε αλλού, ορμά με δύναμη σε έναν μεγάλο πάσαλο στο κέντρο της αρένας και χάνει τη ζωή του.

Dramatic scene Yesterday in Foios, Valencia (Spain) during a Toro Embolado (Burning of the Bulls). A bull despairs with the fire on its horns and crashes against the trunk to which it was tied. How many lives will still be taken in the name of traditions that are nothing but barbarity?

Posted by Bulls Defenders United on Sonntag, 23. Juli 2017

 

To αποκρουστικό συμβάν έλαβε χώρα πριν από μερικές ημέρες στην πόλη Foios της Valencia κι έγινε γνωστό μετά από σχετική ανάρτηση που έκανε στα social media η οργάνωση για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ζώων «Bulls Defenders United».

Η φιλοζωική οργάνωση σχολιάζοντας το video τονίζει: «Ένας ταύρος με τα κέρατά του να έχουν πάρει φωτιά χτυπά πάνω στον πάσσαλο που τον είχαν δέσει. Πόσες ακόμη ζωές θα χαθούν στο όνομα μιας παράδοσης που δεν είναι τίποτα άλλο παρά βαρβαρότητα;».

Έχουμε 2017 και ακόμα στην Ισπανία οι ταυρομαχίες θεωρούνται πολιτιστική κληρονομιά της χώρας

Best of internet