Quantcast
ORIGINALS

Ντοκουμέντο: Συνέντευξη του Beck στον Thurston Moore

Συνέβη το 1994 στην Μουσική Τηλεόραση (Μtv)


Moloch · 4 Ιουνίου 2013

mtv_120_minutes_live_cover

 
 

O Τhurston Moore είναι ο κιθαρίστας, συνθέτης και τραγουδιστής των Sonic Youth, σε αυτό το βίντεο – ντοκουμέντο τον συναντάμε σε ρόλο guest παρουσιαστή στο Mtv, να παίρνει συνέντευξη στον μόλις 23χρονο Βeck, τον μακρινό χειμώνα του 1994 . Ο Beck μόλις έχει γίνει μούρη με την τεράστια επιτυχία του single Loser, ένα από τα πιο χιλιοτραγουδισμένα κομμάτια όλων των εποχών.

Η συνέντευξη αυτή στην εκπομπή 120 Minutes μνημονεύεται γιατί εμφανίζονται στην ίδια οθόνη ο Βeck και ο Thurston Moore, δύο πολλοί σημαντικοί μουσικοί, οι οποίοι μοιάζουν ιδιαιτέρως πολύ εμφανισιακά. Ο Moore αντιμετώπισε πολλές φορές το να τον μπερδεύουν με τον Beck και να θεωρούν ότι είναι δίδυμοι, παρά τα 12 χρόνια διαφοράς τους. Επίσης λόγω του ότι βλέπουμε τον Τhurston Moore σε ένα συμβιβαστικό, καθώς πρέπει ρόλο παρουσιαστή που προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τον ατίθασο καλεσμένο του. Σε κάποιο σημείο, όταν ρωτάει τον Beck, ποιο είναι το αληθινό του όνομα, ο Βeck βγάζει και πετάει το παπούτσι του.

 
 

 
 

Στη συνέχεια, ο Thurston Moore φέρνει και τον Mike D των Βeastie Boys στο πλατό. Καταλήγουν να τζαμάρουν και οι 3 μαζί.

Στο τέλος της εκπομπής ο Moore ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της γυναίκας του Kim Gordon και εύχεται χρόνια πολλά στον Κurt Cobain…

Best of internet