Quantcast

Όλοι οι τύποι ανθρώπων που πετυχαίνεις στις διακοπές αλλά μέσα από το La Casa de Papel

Προσοχή: ακολουθούν σκληρές εικόνες ελληνικο-ισπανικού καλοκαιριού

Πολλές φορές, οι παραδόσεις είναι ένα πράγμα από βαρετό έως ηλίθιο κι από ανούσιο έως αντιδραστικό. Πάντα; Όχι πάντα. Όλες; Όχι όλες. Κάποιες όμως μπορούν να γίνουν ανυπόφορες. Για παράδειγμα, απ’ ό,τι φαίνεται, ο ελληνικός λαός έχει κάθε καλοκαίρι ραντεβού με το La Casa de Papel στο Netflix, αφού η ισπανική αγανακτισμενο-σαπουνόπερα έκανε το μεγάλο μπαμ πέρσι το καλοκαίρι και έσκασε ξανά μύτη με την τρίτη σεζόν της φέτος τον Ιούλιο, προκαλώντας πανζουρλισμό στον τηλεοπτικά υπανάπτυκτο κόσμο (δηλαδή την Ευρώπη).

Έκτοτε, συνέβησαν πολλά. Ο πυρετός του Νταλί συνεπήρε την Κύπρο, την Κρήτη, την Πάτρα (πραγματικά 3/3), όργωσε τα ελληνικά γήπεδα, γοήτευσε την Ελένη Φουρέιρα, κέρδισε στο στρατόπεδό του τα 3 Μούτρα. Μαζί μ’ αυτά όμως, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, πέρσι εγκαινιάσαμε και μια ακόμα παράδοση: κάθε φορά που το La Casa de Papel συνεπαίρνει την μεσόγειο, εμείς δώσαμε όρκο να φτιάχνουμε κάτι καλύτερο από την ίδια την σειρά.

Θα τον τηρούμε πάντα; Όχι απαραίτητα. Αλλά όπως πέρσι φτιάξαμε το ελληνικό La Casa de Papel, έτσι και φέτος αποφασίσαμε να ξαναφτιάξουμε από το μηδέν το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από στιγμιότυπα της σειράς. Καθίστε αναπαυτικά, λοιπόν, απενεργοποιήστε εντελώς τον ήδη ημι-ζαβλακωμένο εγκέφαλό σας, θυμηθείτε ότι είναι 13 Αυγούστου κι απολαύστε όλους τους τύπους ανθρώπων που πετυχαίνεις στις διακοπές αλλά μέσα από το La Casa de Papel.

Best of internet