Quantcast

10 σειρές και ταινίες που ζητάνε απεγνωσμένα οπαδικά κορεό μετά το La Casa de Papel

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος, αλλά ευγενής

Αλέξανδρος Παπαγεωργίου

14 Δεκεμβρίου 2018

Πόσο καιρό είχε να περάσει από το μυαλό σας το La Casa de Papel, αγαπητοί φίλοι και φίλες; Πέντε λεπτά; Είκοσι λεπτά; Μία ώρα; Το αφήνουμε στη μία ώρα, αφού φανταζόμαστε ότι όλο και κάπου θα πήρε το άγρυπνο μάτι σας το κορεό που ετοίμασαν (και για το οποίο είχαν προειδοποιήσει μάλιστα) οι φίλοι του Ολυμπιακού στον χτεσινό αγώνα με τη Μίλαν.

Πιθανώς σε αντίδραση στα ύπουλα χτυπήματα που έχει δεχτεί η δημοφιλής σαπουνόπερα σειρά από ελάσσονα κράτη της Μεσογείου, οι ερυθρόλευκοι μύστες της τρέχουσας ποπ κουλτούρας έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα στο Netflix ότι το La Casa de Papel θα έχει σουξέ στην Ελλάδα για περισσότερα χρόνια κι από τους Scorpions.

Κι επειδή έχουμε ήδη μια προϊστορία με την αγαπημένη ισπανική σειρά (βελτιώνοντάς την σημαντικά, αν θέλετε), είπαμε να πάμε το πράγμα λίγο παραπέρα και να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τις δύο μεγάλες αγάπες του ελληνικού λαού: το λιώσιμο μπροστά σε οθόνες με σειρές και το λιώσιμο μπροστά σε οθόνες με μπάλα. Έτσι, σας παρουσιάζουμε περήφανα τα 10 οπαδικά κορεό που λιγουρευτήκαμε όταν είδαμε το Κάζα ντε Γαβρέλ.

Απολαύστε υπεύθυνα.

THE ΠΑΟΚΙ BLINDERS

ΚΥΡΙΟΣ ΑΕΚΑΒΟΥΡΗΣ

ELEVEN (ΟΠΩΣ ΚΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ)

ΣΚΟΥΛΗ-

ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΧΑΡΙΤΕΣ

KINGPIN ΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟΥ

BETTER CALL ALEXIS

ΒΑΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ’S 11

NARCOS: KALAMATA

Best of internet