Quantcast
THE STREAM

Το Netflix γύρισε σποτάκι Casa de Papel στη γέφυρα του Ρίο (της Πάτρας)

Το απόλυτο hit combo με Ρίο, Ελλάδα, Casa de Papel και Πάτρα μόλις έγινε πραγματικότητα από το Netflix Greece


THE NEWSROOM · 19 Ιουλίου 2019

Ότι το La Casa de Papel (το οποίο επιστρέφει στο Netflix με τον τρίτο του κύκλο σήμερα, αν δεν είδατο trailer) διαθέτει Ρίο (τον χαρακτήρα, όχι την πρωτεύουσα του καρναβαλιού), το γνωρίζαμε καλά. Γνωρίζαμε επίσης την επίσημη σύγκλιση Netflix, Ελλάδας και συμμορίας κλεφτών με μάσκες Νταλί, όπως πραγματώθηκε από την Ελένη Φουρέιρα στο ρόλο της Λισσαβώνας.

Ακόμη και πατρινή εκδοχή του γνωστού πλιάτσικου στο νομισματοκοπείο έχει υπάρχει. Μιλάμε φυσικά για τους Casa de Patrel που…έκλεψαν την παράσταση στο φετινό καρναβάλι της Πάτρας:

Όχι φίλες και φίλοι, τίποτε από όλα αυτά δεν ήταν αρκετό. Το Netflix Greece αποφάσισε να κάνει ένα σποτάκι για τη γνωστή σειρά που να συνδυάζει με επίσημο τρόπο το Ρίο, το Casa, την Πάτρα και την Ελλάδα.

Με το setting φυσικά να είναι η γέφυρα του Ρίου – (Αντιρρίου). Δείτε το κλιπάκι, το οποίο ελπίζουμε να μη χρειάστηκε αντίστοιχο χρόνο με τη γέφυρα για να ολοκληρωθεί:

Κάποιοι έκαναν πλάκα με το Κάζα ντε Πατρέλ, κάποιοι παίζουν σοβαρά:

Παρέλαση Κυριακής!

Παρέλαση Κυριακής!

Gepostet von La Casa De Patrel – Patras Carnival 2019 am Dienstag, 20. Februar 2018

Εμείς από τη μεριά μας περιμένουμε να πάρει μορφή το concept που έχουμε καταθέσει τόσο καιρό:

Α και να υπάρχει στην μεθεπόμενη σεζόν ένας χαρακτήρας που να λέγεται Ζαρουχλέικα, ως ελάχιστος φόρος τιμής στην θρυλική περιοχή της Πάτρας.

Best of internet