Quantcast

Αν η Apple, η Google και το Facebook ήταν metal μπάντες

11 γνωστά λογότυπα εταιρειών μεταμορφώνονται σε black metal logos

Hard Candy

8 Νοεμβρίου 2013

Μετά το πρώτο λογότυπο που σχεδίασε για χάρη της Φιλανδικής μπάντας «Disgrace» το 1990,  ο Βέλγος Christophe Szpajdel,  σήμερα έχει σχεδιάσει σχεδόν 7.000 λογότυπα για metal μπάντες σε όλο τον κόσμο.  Μερικές από τις μπάντες εκ των οποίων έχει φιλοτεχνήσει τα logo τους, είναι οι Emperor, οι Moonspell, οι Old Man’s Child, καθώς και οι Arcturus. Έτσι λοιπόν, μου φαίνεται απόλυτα λογικό να τον αποκαλούν «Lord of Logos».

Το έργο που του ανατέθηκε, ήταν να επανασχεδιάσει  τα λογότυπα της Apple, της Google, του Facebook, του Twitter, της Disney κλπ, μετατρέποντας τα από μίνιμαλ φιλικά προς το μάτι του χρήστη logos, σε όλο θυμό, μίσος και ωμότητα λογότυπα, που κάθε black metal μπάντα που σέβεται τον εαυτό της,  θα ζήλευε και θα ήθελε να έχει.

Και ιδού το αποτέλεσμα!

Το λογότυπο του New York Times αποκτά μία πιο γοτθική πινελιά, ενώ το λογότυπο του Facebook, μεταμορφώνεται σε μια βάτο με αγκάθια. Το διάσημο λογότυπο Prada μεγαλώνει, με λεπτές γραμμές σαν ουρές φιδιών να το πλαισιώνουν, ενώ το λογότυπο της Apple μοιάζει με πραγματικό μήλο.

Το σχέδιο του Szpajdel, διαφοροποιείται στο λογότυπο του Yahoo, όπου οι γραμμές μοιάζουν σαν κοψίματα ξυραφιού, καθώς και στο κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης στο λογότυπο της Walt Disney , που θα μπορούσαμε να πούμε ότι πλέον θυμίζει περισσότερο εκείνο του Κόμη Δράκουλα.




 

 

 

Best of internet