Quantcast
THE STREAM

Καθαρές από σκουπίδια και νεοναζί θέλει τις συναυλίες ο Bruce Dickinson

O τραγουδιστής των Iron Maiden σχολίασε το περιστατικό με το ναζιστικό χαιρετισμό στη συναυλία των Death Preacher


THE NEWSROOM · 18 Δεκεμβρίου 2017

Στις 8 Δεκεμβρίου, κατά τη διάρκεια της συναύλιας των Death Preacher στο Βανκούβερ, κάποιος μαλάκας από το κοινό απ΄ ότι φαίνεται επιχείρησε να κάνει ναζιστικό χαιρετισμό. Το κοινό τον αποδοκίμασε και μέσα σε λίγα λεπτά ο νεοναζί μεταλάς απομακρύνθηκε από τον συναυλιακό χώρο.

Ο Joey Hockin, που είχε αναλάβει το promotion της συναυλίας, δήλωσε ότι είναι η πρώτη φορά που του συμβαίνει κάτι τέτοιο και ότι οι Ναζί δεν είναι σε καμία περίπτωση ευπρόσδεκτοι στις συναυλίες του.

Λίγες μέρες αργότερα, ο Bruce Dickinson, ο τραγουδιστής των Iron Maiden, σχολίασε σε συνέντευξή του στο CBS το περιστατικό κάπως έτσι:

«Είναι ανοησία. Ο χαιρετισμός των Ναζί δεν έχει καμία θέση σε κανένα είδος της μουσικής κοινότητας, στην οποία θέλω να ανήκω. Πιστεύω ότι οι άνθρωποι χρειάζονται περισσότερο ένα μάθημα Ιστορίας, παρά ένα ακόμη μάθημα άγνοιας, κάτι που φαίνεται να προβάλλεται υπερβολικά συχνά».

Άνθρωποι σε αυτή τη χώρα -στις Η.Π.Α., στον Καναδά και στη Μεγάλη Βρετανία- πατέρες και παππούδες πολέμησαν και πέθαναν για να φτιάξουν έναν κόσμο όπου αυτό το πράγμα δεν θα συνεχιστεί».

 

 

Best of internet