Quantcast

Όχι-και-τόσο-ψημένος για νέα σεζόν Black Mirror δηλώνει ο δημιουργός του, Charlie Brooker

Όταν η πραγματικότητα γίνεται Black Mirror, το Black Mirror γίνεται άφαντο

THE NERDSTREAM

6 Μαΐου 2020

Σας φαίνεται κι εσάς ότι έχει χαθεί λίγο το Black Mirror, γενικά; Η αλήθεια είναι πως τα πράγματα δεν έχουν πάει και πολύ ομαλά τα τελευταία χρόνια. Η 4η σεζόν είχε μερικά εξαιρετικά επεισόδια αλλά και μερικές φόλες. Το Bandersnatch κατά γενική ομολογία απογοήτευσε. Η κουτσουρεμένη 5η σεζόν ήταν εντελώς τζούφια.

Έκτοτε, έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος κι ακόμα δεν έχουμε ακούσει τίποτα σχετικά με την πιθανή επιστροφή της σειράς στο Netflix. Αυτές τις μέρες λοιπόν ο δημιουργός της σειράς, ο λατρείας Charlie Brooker, μίλησε στο Radio Times κι είπε πως δεν είναι σίγουρος αν το διεθνές κλίμα σηκώνει μια ακόμα δυστοπική σεζόν. Συγκεκριμένα, δήλωσε πως δεν ξέρει αν θα το “αντέξει το στομάχι” του κόσμου.

Αποφεύγοντας να απαντήσει ευθέως, είπε πως αυτόν τον καιρό είναι απασχολημένος με διάφορα πράγματα, σημειώνοντας πως δεν μπορεί να γίνει πιο σαφής σχετικά με αυτό. Αυτό που είπε όμως είναι θέλει να στραφεί σε κάτι πιο κωμικό και γράφει κάποια αστεία σενάρια, χωρίς να προσδιορίσει αν είναι για το Black Mirror ή για κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρότζεκτ που δουλεύει αυτόν τον καιρό.

Όσο να πεις, όταν ο κόσμος έχει πάει τόσο σκατά μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα είναι μάλλον δύσκολο να έχεις όρεξη για περισσότερο Black Mirror. Τα καλά νέα πάντως είναι ότι σύντομα επιστρέφει το Wipe του Brooker στο BBC, οπότε θα έχουμε κάτι να μας μειώσει τη χαρμάνα.

Best of internet