Quantcast

Η πρώτη φωτογραφία από τον 5ο κύκλο Black Mirror μας προετοιμάζει για ένα δυστοπικό Marvel VS DC

Δεν το λέμε εμείς, ο δημιουργός του το λέει

THE NERDSTREAM

15 Μαΐου 2019

Ο καιρός πέρασε, ο χειμώνας έφυγε, η άνοιξε λίγο-πολύ έφαγε skip, το καλοκαίρι πλησιάζει, κι ακόμα δεν έχουμε στα χέρια μας τον 5ο κύκλο της αγαπημένης τηλεοπτικής δυστοπίας του Black Mirror. Ως γνωστόν, η πανάκριβη και απαιτητική φόλα υπερπαραγωγή του Bandersnatch πήγε πίσω τη νέα σεζόν της σειράς, αλλά τώρα απ’ ό,τι φαίνεται πλησιάζει σιγά σιγά η στιγμή που θα επιστρέψουμε στον υπέροχο, φωτεινό, ζεστό κόσμο του Charlie Brooker.

Πιο συγκεκριμένα, το Entertainment Weekly έδωσε στην φόρα την πρώτη φωτογραφία από την επερχόμενη 5η σεζόν, όπου βλέπουμε τον Anthony Mackie και τον Yahya Abdul-Mateen II να κοιτιούνται μεταξύ τους σαν να πρόκειται είτε να αγκαλιαστούν είτε να πλακωθούν στα μπουνίδια.

Κι ενώ δεν υπάρχει καμία επιπλέον πληροφορία για το νέο κύκλο ή για την εν λόγω σκηνή, ο δημιουργός της σειράς, ο προαναφερθέν Brooker δηλαδή, συνόδευσε την φωτογραφία με το σχόλιο πως “πρόκειται για το Marvel/DC crossover που κανείς δεν περίμενε ότι θα δει”. Προφανώς, ο άνθρωπος αναφέρεται στο γεγονός ότι ο Mackie υποδύεται τον Falcon στο Marvel Cinematic Universe κι ο Abdul-Mateen II  υποδύεται τον Black Mamba στο DC Extended Universe.

Κατά τ’ άλλα, το Netflix μας πληροφορεί πως η ημερομηνία κυκλοφορίας της 5ης σεζόν θα ανακοινωθεί σύντομα, οπότε αναμείνατε στις οθόνες σας, οι οποίες σας έχουν σκλαβωμένους ούτως ή άλλως.

Best of internet