Το Stranger Things ανακοινώνει ημερομηνία επιστροφής, μας φτιάχνει από τώρα το καλοκαίρι

The hype is strong with this one

THE NERDSTREAM

2 Ιανουαρίου 2019

Ανήμερα της πρωτοχρονιάς επέλεξε το Netflix να μας αυξήσει ελαφρώς την αισιοδοξία για το 2019, δημοσιεύοντας ένα ακόμα teaser trailer που αποκαλύπτει την ακριβή ημερομηνία επιστροφής του Stranger Things στις οθόνες μας.

Το εν λόγω trailer, αφού πρώτα φτιάχνει κλίμα με έναν ρετρο-νοσταλγικό φόρο τιμής στο Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve του 1985 (επιβεβαιώνοντας την χρονιά όπου θα διαδραματίζεται η τρίτη σεζόν), ανακοινώνει πως η αγαπημένη σειρά πρόκειται να επιστρέψει στις 4 Ιουλίου 2019:

Ήδη τον προηγούμενο μήνα είχαμε ένα ακόμα teaser που αποκάλυπτε τους τίτλους των επεισοδίων, ενώ μέσα στο καλοκαίρι το πρώτο teaser της 3ης σεζόν μας προετοίμαζε για την καλοκαιρινή επιστροφή της σειράς. Ακόμα, βέβαια, δεν έχουμε δει ούτε κάποιο κανονικό trailer ούτε κι έχουμε μάθει τίποτα ουσιαστικό για την πλοκή του νέου κύκλου, πέρα από τις υποσχέσεις της παραγωγής για κάτι πιο σκοτεινό και με περισσότερη δράση.

Κατά τ’ άλλα, χαζέψτε εδώ με την ησυχία σας και την αφισάρα που κυκλοφόρησε μαζί με το teaser, όπου τα λατρεμένα πιτσιρίκια των Duffer Brothers βγάζουν γούστα με τα πυροτεχνήματα της 4ης Ιουλίου:

Best of internet