Quantcast

Το νέο teaser trailer του Stranger Things αποδεικνύει ότι μπορεί να μας λυγίσει μόνο με μουσική και γράμματα

Το 2019 είναι κοντά

THE NERDSTREAM

10 Δεκεμβρίου 2018

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, φίλες και φίλοι, πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος από την δεύτερη σεζόν του Stranger Things. Ναι, το ξέρουμε ότι σας φαίνεται σαν να έχει περάσει μια δεκαετία με τόσες άλλες σειρές που λιώσατε στο ενδιάμεσο, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν ούτως ή άλλως χλωμό να έχουμε μέσα σε έναν χρόνο και δεύτερο κύκλο.

Παρόλα αυτά, σιγά σιγά αρχίσαμε να μαθαίνουμε όλο και περισσότερα πράγματα για την 3η σεζόν της αγαπημένης σειράς με τα αξιαγάπητα μπασταρδάκια, οπότε κι η ανυπομονησία μας άρχισε να μεγαλώνει αντίστοιχα. Η πιο κρίσιμη πληροφορία ήταν αυτή που μας έδωσε το πρώτο teaser που έσκασε μέσα στο καλοκαίρι, όπου λίγο-πολύ το Netflix μας ανακοίνωνε ότι καλό θα ήταν να περιμένουμε τον νέο κύκλο το καλοκαίρι του 2019.

Και τώρα, η streaming πλατφόρμα μας πέταξε άλλο ένα teaser για την 3η επίσκεψή μας στο Hawkins της Indiana, αυτήν την φορά στο καλοκαίρι του 1985. Βέβαια, το teaser έχει μόνο τους τίτλους των επεισοδίων και τον χαρακτηριστικό θα τολμήσουμε να πούμε συνδυασμό μουσικής και γραφιστικών που αγαπήσαμε στο intro της σειράς των Duffer Brothers. Τσεκάρετε:

Συγκεκριμένα, οι τίτλοι των επεισοδίων θα είναι  “Suzie, Do You Copy?,” “The Mall Rats,” “The Case of the Missing Lifeguard,” “The Sauna Test,” “The Source,” “The Birthday,” “The Bite,” and “The Battle of Starcourt”, ενώ το μότο της 3ης σεζόν θα είναι “In the summer of 1985, the adventure continues”.

Best of internet