Quantcast

Το Stranger Things υπόσχεται περισσότερη δράση και σκοτάδι στον τρίτο κύκλο

Όσο χαρήκατε, χαρήκατε

THE NERDSTREAM

13 Αυγούστου 2018

Λοιπόν, αν θυμάστε, τον προηγούμενο μήνα φάγαμε μια ισχυρή νίλα μαθαίνοντας ότι το Stranger Things δεν θα επιστρέψει στο καθιερωμένο μέχρι στιγμής ετήσιο ραντεβού του, αλλά μάλλον θα φτάσει στις οθόνες το καλοκαίρι του 2019. Η ανακοίνωση αυτή ήρθε με τη μορφή ενός teaser που ήταν εξόχως χαριτωμένο, αφού διαδραματιζόταν μέσα στο Mall του Hawkins.

Καθώς οι πληροφορίες για τον πολυ-αναμενόμενο τρίτο κύκλο της σειράς καταφτάνουν με το σταγονόμετρο μέχρι τώρα, ο παραγωγός της σειράς, Shawn Levy (παραγωγός, μεταξύ άλλων, και του υπέροχου Arrival), μίλησε στο The Playlist και μας έδωσε μερικά παραπάνω στοιχεία για το πώς θα μοιάζει η τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με τον Levy, το χαλαρό και χιουμοριστικό κλίμα του πρώτου teaser θα αποτελεί στοιχείο του τρίτου κύκλου, αλλά να μην περιμένουμε ότι θα είναι συνολικά ανάλαφρος. Συγκεκριμένα, είπε ότι το teaser δεν είναι σε καμία περίπτωση αντιπροσωπευτικό της κατεύθυνσης της νέας σεζόν, προσθέτοντας ότι θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι πιο σκοτεινό, τρομακτικό και με περισσότερη δράση απ’ όση έχουμε δει μέχρι στιγμής στη σειρά.

Σημείωσε επίσης ότι ο νέος κύκλος θα συνεχίσει την κινηματογραφική κατεύθυνση της σειράς και ότι θα αντλεί περισσότερα στοιχεία από τον Τζον Κάρπεντερ και τους άλλους σπουδαίους horror σκηνοθέτες των 80s. Με λίγα λόγια, όπως το DARK πλασαρίστηκε σαν ένα σκοτεινό Stranger Things, τώρα το Stranger Things θα γίνει το ίδιο πιο DARK.

 

Best of internet