Quantcast

Το Stranger Things ανακοινώνει την επιστροφή του με το πρώτο teaser του επόμενου κύκλου

Χαλαρό άραγμα στο Mall του Χόκινς με Στιβ είναι η φάση

THE NERDSTREAM

17 Ιουλίου 2018

Ω ναι, περάσανε κιόλας 9 μήνες από τον δεύτερο κύκλο του Stranger Things, κι ακόμα δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα για το πότε αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες μας. Ξέραμε κάποια πράγματα, μάθαμε και κάποια στοιχεία για τους νέους χαρακτήρες, αλλά αυτό που είχαμε για σίγουρο ήταν ότι αποκλείεται να δούμε τον τρίτο κύκλο μέσα στο 2018.

Τώρα λοιπόν, ο επίσημος λογαριασμός της σειράς στο Twitter έδωσε στην φόρα απροειδοποίητα το πρώτο teaser του επερχόμενου τρίτου κύκλο, και μοιάζει αρκετά διαφορετικό απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς. Έτσι, μεταφερόμαστε στο Mall του Χόκινς, μέσα από μια νοσταλγική (προφανώς) ματιά, και βλέπουμε τον Στιβ να δουλεύει σ’ ένα παγωτατζίδικο μαζί με την Ρόμπιν, τον νέο χαρακτήρα που θα υποδύεται η Μάγια Χοκ, όρη της Ούμα Θέρμαν και του Ιθαν Χοκ.

Στο τέλος του teaser, βέβαια, μαθαίνουμε το σημαντικότερο. Βλέποντας το Coming Next Summer καταλαβαίνουμε σαφώς ότι η σειρά θα επιστρέψει στο Netflix το καλοκαίρι του 2019, σχεδόν δύο ολόκληρα χρόνια μετά την προηγούμενη σεζόν. Δεν πειράζει, θα περιμένουμε. Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε.

Best of internet