Quantcast

Κόβουν το Daredevil από το Netflix, κλείνουν μαζί και τον τάφο τους

Λίγο μετά την ακύρωση των Iron Fist και του Luke Cage

THE NERDSTREAM

30 Νοεμβρίου 2018

Μεγάλες ανακατατάξεις στο τηλεοπτικό σύμπαν Marvel και Netflix, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Για την ακρίβεια, μπουρδέλο έχει γίνει η κατάσταση. Μετά την ακύρωση του Iron Fist και του Luke Cage το προηγούμενο διάστημα, μετά από τις δύο νέες σεζόν και των δύο σειρών, τώρα ήρθε κι η σειρά του Daredevil να πάρει πουλ- πόδι από την streaming πλατφόρμα.

Κι άντε το Iron Fist, δεν περπάταγε το πράμα, καλώς κόπηκε. Κι άντε και το Luke Cage, υποθέσαμε ότι θα τους πάνε μαζί για Heroes for Hire, μιας και υπάρχει πλούσια προϊστορία των δυο τους στα κόμιξ. Αλλά το Daredevil ρε αλήτες; Το Daredevil; Κι ειδικά μετά από μια τρίτη σεζόν που επιτέλους μας έδωσε αυτά για τα οποία αγαπήσαμε αρχικά τις σειρές της Marvel στο Netflix.

H είδηση, λοιπόν, έφτασε χτες με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Variety. Και σύμφωνα με την ανακοίνωση του Netflix, οι χαρακτήρες θα συνεχίσουν να υπάρχουν στον κόσμο της Marvel. Η αλήθεια είναι ότι γενικά οι σειρές της Marvel έχουν πάρει την κάτω βόλτα μετά το The Defenders, αλλά εκτιμούμε ότι οι σειρές δεν κόπηκαν λόγω μικρής απήχησης. Αντίθετα, μάλλον μοιάζει περισσότερο με ξεκαθάρισμα της Disney εν όψει της κυκλοφορίας της δικής της streaming πλατφόρμας. Καταλαβαίνετε… Γιατί να βγάζει λεφτά κάποιος άλλος από τους τίτλους των οποίων τα δικαιώματα κατέχεις εσύ;

Best of internet