Quantcast

Κόπηκε το Iron Fist μετά τη 2η σεζόν, περίπου δύο κύκλους αργότερα απ’ όταν έπρεπε

Καληνύχτα βαρετέ πρίγκηπα

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2018

ΟΚ, πρώτα απ’ όλα, πριν από κάνα μήνα βγήκε ο 2ος κύκλος του Iron Fist. Πιθανώς να μην το πήρατε καν χαμπάρι, κι αυτό πιθανώς σχετίζεται με τη σειρά του τόσο με το πόσο κακός ήταν ο πρώτος κύκλος, όσο και με το ότι το Netflix αποφάσισε να κόψει τη σειρά.

Κακά τα ψέματα, το τηλεοπτικό σύμπαν της Marvel στην streaming πλατφόρμα μας έχει δώσει μερικά υπέροχα πράγματα (να, ας πούμε, η πρώτες σεζόν Daredevil και Jessica Jones είναι απ’ τα καλύτερα superhero πράματα των τελευταίων ετών), αλλά μαζί μ’ αυτά μας έχει δώσει μερικές δυνατές φόλες: κι ανάμεσά τους, φυσικά, ξεχωρίζει το Iron Fist, το οποίο έκανε ότι μπορούσε για να τραβήξει και το Defenders στον πάτο.

Φήμες λένε, βέβαια, πως ο δεύτερος κύκλος ήταν βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε καθόλου το Netflix να κόψει δια παντός τη σειρά. Παρ’ όλα αυτά, κατά πάσα πιθανότητα ο Danny Rand θα συνεχίσει να σκάει μύτη σε άλλες σειρές του σύμπαντος Marvel/Netflix, κατά πάσα πιθανότητα μαζί με τον Luke Cage, με τον οποίο ούτως ή άλλως έχουν τεράστιο παρελθόν στον κόσμο των κόμιξ.

Κατά τ’ άλλα, τα βλέμματα είναι στραμμένα στους πολυ-αναμενόμενους νέους κύκλους Daredevil και The Punisher, οι οποίοι αναμένεται να ξελασπώσουν και με το παραπάνω για τις πρόσφατες χλιαρές επιδόσεις των τηλεοπτικών δρομίσιων υπερηρώων της Marvel.

Best of internet