Quantcast

Αυτά είναι όλα όσα ξέρουμε μέχρι στιγμής για τον 3ο κύκλο του Stranger Things

Υπήρξαν εξελίξεις μέσα στη βδομάδα

THE NERDSTREAM

14 Φεβρουαρίου 2018

Περάσανε κιόλας 3 μήνες από το σαββατοκύριακο που λιώσαμε με την 2η σεζόν του Stranger Things, κι ήδη η αναμονή για την επόμενη έχει αρχίσει να πονάει. Καθώς λοιπόν υπήρξαν μερικές νέες εξελίξεις για την επιστροφή της αγαπημένης σειράς του Netflix, μαζέψαμε όλα όσα ξέρουμε για τον επερχόμενο 3ο κύκλο.

Τα γυρίσματα του νέου κύκλου αναμένεται να ξεκινήσουν φέτος τον Απρίλιο, παρόλο που η συνέχεια της σειράς είχε ήδη ανακοινωθεί από τον Δεκέμβριο του ’17. Μετά την ολοκλήρωση της 2ης σεζόν, το Netflix περίμενε σχεδόν δύο μήνες για να δώσει το ΟΚ, αφήνοντας στους σεναριογράφους και την παραγωγή λιγότερο διαθέσιμο χρόνο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι, αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση εκ μέρους του Netflix για ημερομηνίες, ο νέος κύκλος θα πάει μάλλον για το 2019 – όπως άφησε να εννοηθεί και David Harbour (δηλαδή ο λατρείας Jim Hopper). Κατ’ επέκταση, η 3η σεζόν θα πηδήξει τουλάχιστον 1 έτος μπροστά στον χρόνο, αφού τα παιδάκια δεν σταματάνε να μεγαλώνουν τα μπαγάσικα, όπως (περίπου) δήλωσε ένας εκ των δύο αδερφών Duffer το φθινόπωρο.

Επίσης, μάθαμε ότι η επόμενη σεζόν θα αποτελείται τελικά από 8 επεισόδια, δηλαδή όσα κι η πρώτη κι ένα λιγότερο από τα 9 της δεύτερης, άρα μάλλον θα στοχεύει σε ένα πιο σφιχτοδεμένο αποτέλεσμα.

Τέλος, παρόλο που δεν γνωρίζουμε ακόμα κάτι για την πλοκή ή τις νέες προσθήκες στο καστ, έχει επιβεβαιωθεί ότι οι επιζώντες των προηγούμενων δύο κύκλων θα επιστρέψουν δριμύτεροι στην καινούρια σεζόν, με τα πιτσιρίκια ήδη να καπαρώνουν σιγά-σιγά και ρόλους σε χολιγουντιανές υπερπαραγωγές – από το It και το Godzilla μέχρι και το New Mutants.

Best of internet