Quantcast

Ο Kevin Feige, αφεντικό του MCU, μετακομίζει στο Star Wars ώστε να βάλει τα πράγματα σε μια σειρά

Γιατί είναι ο απόλυτος nerd daddy πλέον

THE NERDSTREAM

26 Σεπτεμβρίου 2019

Κακά τα ψέματα, αν υπάρχει ένα άτομο που ευθύνεται για την γιγάντωση του υπερηρωικού σινεμά κατά την τελευταία δεκαετία, αυτός είναι ο Kevin Feige. Σίγουρα υπήρξαν σκηνοθέτες που έκαναν σοβαρή δουλειά στο να εδραιωθεί το είδος στη μεγάλη οθόνη. Ήταν ο Tim Burton, ήταν ο Guillermo del Toro, ήταν ο Sam Raimi, ήταν ο Bryan Singer. Αλλά κανένας απ’ αυτός δεν κατάφερε ό,τι ο πρόεδρος των Marvel Studios: να φτιάξει ένα γιγάντιο κινηματογραφικό σύμπαν υπερηρώων. Γιατί εκείνος ήταν και είναι ο αρχιτέκτονας του Marvel Cinematic Universe.

Αυτό έχει και αρνητικά φυσικά, αφού οι υπερήρωες κοντεύουν να ρουφήξουν τα πάντα, αλλά παράλληλα μας προσέφερε στιγμές που δεν πιστεύαμε ποτέ ότι θα ζήσουμε στο σινεμά όταν ήμασταν παιδάκια και διαβάζαμε κόμιξ ή βλέπαμε καρτούν. Και τώρα που το MCU έκλεισε έναν μεγάλο πρώτο κύκλο με το Endgame κι ετοιμάζεται να μπει στο Phase 4, o Feige ετοιμάζεται κι αυτός για το επόμενο βήμα του. Το Star Wars.

Ανάμεσα στις 453 ταινίες και σειρές Star Wars που είναι στα σκαριά λοιπόν, πλέον υπάρχει κι άλλη μία με τον Feige επικεφαλής. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Hollywood Reporter, ο τσιφ της Marvel Studios κι η Lucasfilm (αμφότεροι εκ των οποίων ανήκουν στην Disney για να μην ξεχνιόμαστε) ετοιμάζουν μια ταινία για την μετά-Skywalker εποχή έπειτα από το Episode IX που έρχεται φέτος.

Ακόμα είναι πολύ νωρίς βέβαια και δεν έχουμε παραπάνω πληροφορίες, αλλά σίγουρα το Star Wars πρότζεκτ του Feige μας ψήνει περισσότερο από το αντίστοιχο που ετοιμάζουν οι Benioff και Weiss του Game of Thrones.

Best of internet