Quantcast

Marvel και DC σφάζονται ποια θα καπαρώσει τον Keanu Reeves, απόλυτο λαϊκό ήρωα του 2019

Το μίλκσεϊκ του φέρνει όλα τα αγόρια στην αυλή

THE NERDSTREAM

11 Σεπτεμβρίου 2019

Το 2019, αγαπητές φίλες κι αγαπητοί φίλοι, είναι μια εντυπωσιακή χρονιά για να είσαι ο Keanu Reeves. Πάντα τον αγαπούσαμε και δεν το κρύβαμε, αλλά φέτος ο λατρεμένος ηθοποιός έχει μετατραπεί στον απόλυτο λαϊκό ήρωα του ίντερνετ, προστάτη των απανταχού shitposters, πολιούχο της γιγάντιας άυλης πολιτείας των memes.

Ας δούμε τι έχει κάνει ο Reeves φέτος. Ξεκίνησε με μια χαριτωμένη ανθρώπινη στιγμή, κι έπειτα πήρε φωτιά. Έπαιξε στο επικό John Wick 3, έπαιξε στο υπέροχο Toy Story 4, έσκασε μύτη στο Cyberpunk 2077, επιστρέψει στο τρίτο Bill & Ted, επιστρέφει στο τέταρτο The Matrix. Ναι, χαμός. Και σα να μην έφταναν αυτά, τον Ιούνιο μάθαμε ότι κατά πάσα πιθανότητα πλησιάζει η στιγμή που θα τον δούμε σε μια σύγχρονη υπερηρωική ταινία.

Κι ενώ η Marvel τον γλυκοκοίταζε και ήταν σε συζητήσεις μαζί του, τις τελευταίες μέρες μαθαίνουμε ότι κι η DC έχει μπει στο παιχνίδι για να σαγηνεύσει τον αγαπημένο ηθοποιό. Συγκεκριμένα, η DC ψήνεται να επαναφέρει τον Constantine στη μεγάλη οθόνη, σχεδόν μιάμιση δεκαετία μετά την πρώτη ταινία όπου πρωταγωνίστησε ο Reeves.  Την ίδια ώρα, το όνομά του Keanu έχει ακουστεί για Marvel χαρακτήρες όπως ο Namor, ο Wolverine, o Silver Surfer κι ο Mr. Fantastic.

Σε κάθε περίπτωση, είτε έχουμε Keanu Reeves στο MCU είτε έχουμε Keanu Reeves στο DCEU, το σημαντικό είναι ότι θα έχουμε περισσότερο Keanu Reeves. Αυτό μας φτάνει.

Και για να μην ξεχνιόμαστε:

Best of internet