Quantcast

Είναι επίσημο, έρχεται Matrix 4, αντίο πραγματικότητα

Με Wachowski και με Keanu Reeves και με Carrie-Anne Moss και με τα όλα του

THE NERDSTREAM

21 Αυγούστου 2019

Τι παιχνίδια είναι αυτά που παίζει με το μυαλό μας το Χόλιγουντ ΓΤΧ; Πριν από λίγους μήνες, ο Chad Stahelski, δηλαδή ο σκηνοθέτης του John Wick, το πήρε πάνω του κι άρχισε να διαδίδει ότι πράγματι οι αδερφές Wachowski ετοιμάζουν την τέταρτη ταινία Matrix. Τότε, ο ντουνιάς ολάκερος τον έκραξε ότι διαδίδει φιδιές, αλλά τελικά ο χρόνος τον δικαίωσε. Ναι, είναι οριστικό κι επίσημο: το Matrix 4 είναι αλήθεια.

Χτες λοιπόν το Variety έριξε την αποκλειστική βόμβα ότι η Lana Wachowski ετοιμάζει καινούριο Matrix κι ότι οι Keanu Reeves και Carrie-Anne Moss έχουν ήδη συμφωνήσει να επιστρέψουν στους ρόλους τους. Και παρότι δεν έχουμε εικόνα ακόμα αν θα επιστρέψει κι ο τρίτος λατρείας, Laurence Fishburne, λέγεται πως η παραγωγή της ταινίας πρόκειται να ξεκινήσει κιόλας κατά τις αρχές του 2020.

Τι να πούμε, πραγματικά, είναι λίγο δύσκολο να το πιστέψεις. Από τη μία, είμαστε συνήθως σφόδρα ενάντια σε τέτοιες αναβιώσεις. Από την άλλη, είχαμε μια αριστουργηματική, αξεπέραστη πρώτη ταινία το 1999 που σίγουρα άξιζε πολύ καλύτερα sequels από αυτά που της έλαχαν. Και στο μεταξύ, ο πραγματικός κόσμος έχει γίνει πιο παράξενος από το Matrix κι ο Keanu Reeves είναι ο αγαπημένος daddy του παγκόσμιου ίντερνετ.

Βασικά, ναι, είμαστε έτοιμοι.

Keanu Reeves 90S GIF - Find & Share on GIPHY

Best of internet