Quantcast

Ο Τζόνα Χιλ πήρε συνέντευξη από τον Μάικλ Σέρα και τους τα ‘σκασαν τα feelings, άσχημα

Παραμένουν τα αγαπημένα μας παρτάλια από το Superbad

THE NERDSTREAM

11 Οκτωβρίου 2018

Ω ναι, περάσανε 11 χρόνια από το Superbad. Αφού νιώσετε γέροι και τα σχετικά, δε μπορείτε παρά να μην αναλογιστείτε ότι ο Τζόνα Χιλ κι ο Μάικλ Σέρα έχουνε διανύσει μπόλικο δρόμο από τότε, αν και σε διαφορετικές κατευθύνσεις. Ο πρώτος είχε ήδη δεύτερους ρόλους στα Accepted και Knocked Up, κι ο δεύτερος είχε λατρευτεί ήδη από το Arrested Development, αλλά το Superbad τους απογείωσε ως ιδανικούς πρωταγωνιστές της νέας σχολής χιούμορ του Τζαντ Άπατοου.

Έπειτα, ο Σέρα πρωταγωνίστησε εκπληκτικά στα Juno και Scott Pilgrim, ενώ αργότερα έπαιξε την πιο εξωφρενική εκδοχή του εαυτού του στο This is the End. Από την άλλη, ο Χιλ άρχισε να γίνεται ένας από τους πιο υπέροχους ηθοποιούς της γενιάς του είτε μέσα από τις κωμωδίες τύπου 21 Jump Street, είτε μέσα από τις εκπληκτικές ερμηνείες του στα Moneyball και Wolf of Wall Sreet, είτε μέσα από φαντασμαγορικές τηλεοπτικές σειρές σαν το Maniac.

Εσχάτως, ο Χιλ έγραψε και σκηνοθέτησε την πρώτη του ταινία, το Mid90s, ένα coming-of-age δράμα για λογαριασμό της υπέροχης εταιρίας παραγωγής A24, κι ετοιμάζεται να κάνει την πρεμιέρα του στις 19 Οκτωβρίου. Μαζί μ’ αυτήν, λοιπόν, ετοίμαζε μια ειδική έκδοση ενόψει του Mid90s με τίτλο Inner Children, η οποία περιέχει συνεντεύξεις με τους σελέμπριτιζ που θαυμάζει και αγαπάει περισσότερο ο Χιλ. Ανάμεσά σ’ αυτούς βρίσκεται η Έντι Φάλκο, ο DJ Premier κι ο σκεητάς Mark Gonzalez, μεταξύ άλλων.

Αυτή που ξεχωρίζει περισσότερο, όμως, είναι συνέντευξη με τον παλιό του φίλο, τον Μάικλ Σέρα. Χτες το Vulture δημοσίευσε τη συνέντευξη, κι εμείς την ρουφήξαμε μονοκοπανιά. Εκεί, λοιπόν, ο Χιλ και Σέρα γίνονται φουλ αγαπησιάρηδες και συζητάνε για τους τελείως διαφορετικούς δρόμους που τράβηξαν οι καριέρες τους, για τα παιδικά τους χρόνια, για τις αναμνήσεις από το Superbad, την αγάπη που μοιράζονται μεταξύ τους.

Δεν θα σας πούμε περισσότερα, μπορείτε να την διαβάσετε ολόκληρη εδώ, γιατί το αξίζει.

Best of internet