Quantcast

Οι μουσικές κυκλοφορίες της εβδομάδας

Ό,τι πρέπει να ακούσετε για να είστε ενημερωμένοι

saber rider

26 Μαΐου 2014

Jurassic 5 – ‘The Way We Do It’ (Hip Hop)

Το πρώτο τους τραγούδι εδώ και 8 χρόνια χρησιμοποιεί ως sample το ‘My Doorbell’ των White Stripes.

Royksopp & Robyn, ‘Do It Again’ (Electro)

Η καινούργια συνεργασία της Robyn με το ηλεκτρονικό ντούο είναι ένα ενδιαφέρον mini album το οποίο, ενώ αντλει στοιχεία από τον ήχο και των δύο πλευρών, παρουσιάζει μια διαφορετική χροιά του ήχου των Royksopp.

Ακούστε όλο το άλμπουμ εδώ

 


Banks – ‘Drowning’ (Pop)

Άλλο ένα καλό τραγούδι για την Jillian Banks μετά τα καταπληκτικά ‘Warm Water’ και ‘Waiting Game’, το οποίο κινείται σε παρόμοια dream pop αισθητική. Ακούστε εδώ μερικά από τα προηγούμενά της.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/playlists/10350400″ params=”color=0066cc&auto_play=false&hide_related=false&show_artwork=true” width=”80%” height=”250″ iframe=”true” /]
[soundcloud]https://soundcloud.com/banksbanksbanks/banks-drowning[/soundcloud]  

Hundred Waters – ‘The Moon Rang Like a Bell’ (Pop/Ambient)

Πολύ οργανικός ήχος για την Indie μπάντα από τη Florida που πέρυσι έκανε Tour με τους Skrillex, Grimes και Diplo μεταξύ άλλων. Από αυτό το EP που απέσπασε πολύ θετικές κριτικές, ακούστε το ‘XTalk’ και ‘Down from the Rafters’.

[soundcloud]https://soundcloud.com/hundredwaters/sets/themoonranglikeabell[/soundcloud]

Echo & the Bunnymen – ‘Meteorites’ (Rock)

Καινούργιος δίσκος για το ιστορικό συγκρότημα από το Liverpool που συμπληρώνει 11 LP με το ‘Meteorites’. Αρκετά φρέσκος ήχος, ειδικά για μία μπάντα που έχει στην πλάτη της 35 χρόνια καριέρας.
[soundcloud]https://soundcloud.com/the-bunnymen/echo-the-bunnymen-market-town[/soundcloud] Ακούστε ολόκληρο το δίσκο εδώ.

Best of internet