Quantcast

Black Widow: Επιβεβαιώνεται πως η Florence Pugh θα διαδεχθεί την Scarlett Johansson, όπως υποψιαζόμασταν όλοι

Από εμάς πάντως είναι ναι

THE NERDSTREAM

7 Ιουλίου 2020

Έτσι δουλεύουν αυτά τα πράγματα στα μεγα-franchises τύπου Marvel Cinematic Universe. Κανείς δεν χάνεται, όλα συνεχίζονται, ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να έρχεται στις αίθουσες. Μετά το φινάλε του Avengers: Endgame, ήταν ένα ερώτημα για τη Disney το πώς θα συνεχίσει ορισμένους χαρακτήρες που, εχμ, μας άφησαν. Και σίγουρα περιμέναμε αυτό το ερώτημα να απαντηθεί για αρχή στην επερχόμενη ταινία Black Widow.

Κι ενώ το φιλμ πήρε απανωτές πλην λογικές αναβολές λόγω κορονοϊού (έρχεται τελικά στα σινεμά το Νοέμβριο), τώρα η σκηνοθέτριά του μας δίνει μερικές κρίσιμες πληροφορίες σχετικά με το μέλλον του franchise. Πιο συγκεκριμένα, η Cate Shortland μίλησε στο Empire και αποκάλυψε πως η ταινία θα αποτελεί ταυτόχρονα κύκνειο άσμα για την Scarlett Johansson αλλά και εισαγωγή για την Florence Pugh όσον αφορά το MCU.

Ακόμα πιο συγκεκριμένα, η ίδια περιέγραψε την διαδικασία ως “παράδοση σκυτάλης”, επιβεβαιώνοντας τη φήμη πως η Yelena Belova θα συνεχίσει το ρόλο της Natasha Romanoff στις μετέπειτα ταινίες Marvel, χωρίς να είναι ακόμα σαφές αν θα διατηρήσει τον τίτλο Black Widow. Κάποιος θα έλεγε ότι αυτό αποτελεί μίνι-spoiler, αλλά από την άλλη πρόκειται για μια ταινία όπου θα ξέρουμε ήδη από πριν τη μοίρα του κεντρικού χαρακτήρα.

Για την ιστορία, πάντως, να σημειώσουμε πως είμαστε φουλ μέσα για Florence Pugh, αφού μέχρι τώρα έχει δώσει εκπληκτικές ερμηνείες σε πράγματα σαν το Lady Macbeth, το Little Drummer Girl, το Midsommar και το Little Women. Αρκεί βέβαια ο ρόλος της στο MCU να μην την αποτρέψει από το να αναλαμβάνει κι άλλες τέτοιες δουλειές. Α, ναι, επίσης ξέρει να εκτιμάει το καλό τζατζίκι:

Best of internet