Quantcast

Αναβάλλεται προς το παρόν το John Wick 4, γιατί ο Keanu Reeves έχει να γυρίσει κι ένα Matrix πρώτα

Οπότε δυστυχώς δεν θα βγουν ίδια μέρα όπως νομίζαμε αρχικά

THE NERDSTREAM

30 Απριλίου 2020

Σε Παγκόσμια Ημέρα Keanu Reeves είχαμε ανακηρύξει την 21η Μαΐου 2021, φίλες και φίλοι, δηλαδή την ευλογημένη εκείνη ημέρα που τα μάτια μας θα είχαν την τύχη να αντικρίσουν ταυτόχρονα το Matrix 4 και το John Wick 4, δύο από τα πιο πολυαναμενόμενα sequels των τελευταίων χρόνων θα τολμήσουμε να σημειώσουμε.

Δυστυχώς, βέβαια, το σύμπαν δε μας κάνει πάντα την χάρη, αφού το Matrix και το John Wick τελικά δεν θα διασταυρώσουν τους δρόμους τους εκείνη τη μέρα. Σύμφωνα με τις αποκλειστικές δηλώσεις του σκηνοθέτη του δεύτερου, Chad Stahelski, η τέταρτη ταινία John Wick δεν παίζει να βγει τόσο νωρίς στα σινεμά – και γι’ αυτό ευθύνεται ο Keanu Reeves, αλλά κυρίως ο κορονοϊός.

Συγκεκριμένα, ο Stahelski αποκάλυψε στο Collider πως ο Reeves βρισκόταν στην 4η βδομάδα παραγωγής του Matrix 4 όταν ξέσπασε η πανδημία, οπότε αποκλείεται να έχει τελειώσει με αυτό πριν το τέλος του 2020. Έτσι, η κυκλοφορία του John Wick 4 εκ των πραγμάτων πηγαίνει για το 2022, στην καλύτερη περίπτωση.

Τέλος πάντων, δεν γκρινιάζουμε, λογικό είναι. Και παραμένουμε συγκρατημένα αισιόδοξοι, τόσο για την ποιότητα των ταινιών όσο και για το ότι ο Keanu Reeves θα μας σώσει από την πανδημία.

Best of internet