Quantcast

Η αλλόκοτη ταινία των Donald Glover και Rihanna έρχεται για τζάμπα streaming, φτιάχνοντάς σας το σαββατοκύριακο

To Guava Island καταφτάνει σε Amazon και Twitch

THE NERDSTREAM

12 Απριλίου 2019

Τα άστρα έχουν συνεργαστεί μαγικά σ’ αυτήν εδώ την περίπτωση, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, και το αποτέλεσμα αυτής της συναστρίας αναμένουμε να μας σαγηνεύσει. Όπως σας είχαμε ξαναπεί το φθινόπωρο, ο Donald Glover κι η Rihanna ετοιμάζουν μια ταινία με τον Hiro Murai, πράγμα που μας έχει ενθουσιάσει.

Οι λόγοι είναι απλοί. O Donald Glover είναι ένας λατρεμένος τύπος (που απλά τον ζηλεύουμε γιατί είναι καλός στα πάντα), κεντώντας μουσικά ως Childish Gambino και φτιάχνοντας μια από τις καλύτερες σειρές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια στην τηλεόραση, δηλαδή το Atlanta. Παράλληλα, η Rihanna είναι η Rihanna κι ο Hiro Murai είναι ο τύπος που έχει σκηνοθετήσει Atlanta, έχει σκηνοθετήσει Barry, έχει σκηνοθετήσει Legion κι έχει σκηνοθετήσει και This Is America.

Τώρα, λοιπόν, κι ενώ το Guava Island ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο το στο Coachella αυτές τις μέρες, η Amazon Studios ανακοίνωσε πως το σαββατοκύριακο θα δώσει την ταινία για free streaming τόσο στο Amazon Prime όσο και στο Twitch. Μαζί μ’ αυτό, μας έδωσε κι ένα ακόμα teaser που μας προετοιμάζει για την ταινία:

Donald Glover, Rihanna and @LetitiaWright star in #GuavaIsland. Watch it Saturday 4/13 starting at 12:01am PST and catch up anytime on Amazon @PrimeVideo.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Amazon Prime Video (@amazonprimevideo) στις

Για όλα τα υπόλοιπα μπορεί να συντονιστείτε το Σάββατο εδώ.

Best of internet