Quantcast

Ποιος είναι ο Hiro Murai που έφτιαξε το νέο ultra-εθιστικό βίντεο του Childish Gambino;

Συνοπτικά, είναι ένας απ’ τους λόγους που είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον της τηλεόρασης

Πρώτα απ’ όλα, εικάζουμε ότι έχετε ήδη δει το This Is America, δηλαδή το νέο single και video του Childish Gambino, κατά κόσμον Donald Glover και δημιουργού της εξαιρετικής σειράς Atlanta. ΟΚ, είναι τρομερό κομμάτι και τρομερό βίντεο. Αυτό είναι πλέον γνωστό τοις πάσι, μιας και είναι πλέον νο.1 στις τάσεις του YouTube διεθνώς. Είναι, επίσης, γνωστό πως ο Glover είναι κοντά στο να κατακτήσει το σύμπαν, μιας και το βιογραφικό του πλέον περιλαμβάνει από credits σεναρίου στο 30 Rock και τον ρόλο του ως Troy Barnes στο Community, μέχρι τους μπόλικους δίσκους ως Childish Gambino και μια από τις καλύτερες guest εμφανίσεις στο Saturday Night Live κατά τα τελευταία χρόνια.

Αφού είδατε το This Is America, λοιπόν, ενδέχεται να παρατηρήσατε πως στην περιγραφή από κάτω γράφει, μεταξύ άλλων, «Director: Hiro Murai». Αν σας διέφυγε, πολύ κακώς σας διέφυγε – κι εμείς είμαστε εδώ για να διορθώσουμε αυτό το λάθος. Όχι επειδή ξέρουμε κάτι που δεν είναι γνωστό, αλλά γιατί πρέπει να τονίσουμε εξαιρετικά το γεγονός πως ο Murai είναι ένα από τα πρόσωπα της pop κουλτούρας που κρύβεται πίσω από πολλά πράγματα που έχουμε ερωτευτεί τα τελευταία χρόνια. Για να μην τα πολυλογούμε, ο σκηνοθέτης από το Τόκιο που κατοικεί εδώ και χρόνια στο Λος Άντζελες άρχισε να φτιάχνει το όνομά του στα τέλη της περασμένης δεκαετίας με μια σειρά από πανέμορφα videoclips, ενώ από το 2016 κι έπειτα είναι υπεύθυνος για ένα αρκετά υπολογίσιμο κομμάτι της αισθητικής ανανέωσης που έχουμε δει στην αμερικάνικη τηλεόραση.

Κάπως έτσι, σας παρουσιάζουμε τα αγαπημένα μας από τα πράγματα που έχει κάνει μέχρι στιγμής ο Hiro Murai στη μουσική και την τηλεόραση – και παράλληλα σας ζητάμε να έχετε το νου σας ώστε να αναγνωρίζετε αμέσως το όνομά του από εδώ και πέρα όταν το βλέπετε γραμμένο κάπου.

Πρώτα απ’ όλα, έχει σκηνοθετήσει τα περισσότερα επεισόδια του Atlanta

Μεταξύ αυτών και το καταπληκτικό φετινό Teddy Perkins που ήταν από τα πιο στοιχειωτικά πράματα που έχουμε δει πρόσφατα.

Πριν απ’ αυτό, είχε συνεργαστεί ξανά με τον Glover στο μικρό μήκους Clapping for the Wrong Reasons

Όπως και σε κάμποσα ακόμα videos του ως Childish Gambino, σαν αυτό το μικρό διαμάντι, για παράδειγμα.

Κι έχει γυρίσει και μερικά ακόμα τρομερά music videos στο παρελθόν

Δηλαδή 3-4 κομμάτια του Earl Sweatshirt, μεταξύ των οποίων και το παραπάνω, αλλά και videos για τραγούδια των Queens of the Stone Age, Flying Lotus με Kendrick Lamar, Shabazz Palaces, Chet Faker, Massive Attack και A Tribe Called Quest

Φέτος σκηνοθέτησε 2 καταπληκτικά επεισόδια του Barry

Συγκεκριμένα το 5ο και το 6ο, βάζωντας έτσι τη σφραγίδα του στην μέχρι τώρα αγαπημένη μας σειρά για το 2018.

Και πέρυσι συμμετείχε στο Legion σκηνοθετώντας το 6ο επεισόδιο

Αρά επισήμως έχει βάλει το χέρι του και στην καλύτερη superhero σειρά που έχουμε δει τελευταία και μια από τις αγαπημένες μας για το 2017.

Τέλος, εμάς μας φαίνεται συμπαθέστατος

Όπως γίνεται εμφανές κι από αυτήν την υπέροχη συνεντεύξή του με το Pitchfork.

Best of internet