Quantcast

Η Emma Stone ετοιμάζεται να γίνει Cruella De Vil σε 80s punk εκδοχή για τη νέα ταινία της Disney

Ψηθήκαμε φουλ

THE NERDSTREAM

5 Δεκεμβρίου 2018

Είναι αξιοθαύμαστη κι αξιαγάπητη η μέχρι τώρα πορεία της Emma Stone, δεν είναι; Προ δεκαετίας την αγαπήσαμε με τη νέα φουρνιά κινηματογραφικών κωμωδιών σαν το Superbad, το Zombieland και το Easy A, ενώ αργότερα έκανε άνοιγμα τόσο στο blockbuster σινεμά με τα The Amazing Spider-Man αλλά και στο σινεμά που αγαπάνε τα βραβεία, όπως με το The Help, το Birdman και το La La Land.

Κι ενώ φέτος ήδη έχει κάνει δύο εξαίρετες επιλογές με το The Favourite του Λάνθιμου στη μεγάλη οθόνη και το Maniac του Fukunaga στη μικρή, η Emma Stone ετοιμάζεται παράλληλα για έναν μεγάλο Disney ρόλο. Πρόκειται για την Cruella De Vil από τα 101 Dalmatians, αλλά η ταινία της Disney δεν θα είναι απ’ ό,τι φαίνεται ένα κλασικό προβλεπόμενο reboot. Αντίθετα, θα είναι ένα origin story της πολυαγαπημένης φάμπιουλους Disney villainess σε 80s punk σκηνικό.

Η αλήθεια είναι ότι η Disney έχει πάρει αμπάριζα τα remakes τελευταία, αφού πρόσφατα είχαμε Jungle Book και Beauty and the Beast, και σύντομα θα έχουμε Aladdin, Lion King, Mulan και Dumbo, μεταξύ άλλων, οπότε όπως είναι λογικό κάποια θα είναι πετυχημένα και κάποια θα είναι ετοιματζίδικες αρπαχτές. Κι επειδή εμείς συμπαθούμε τόσο την Emma Stone όσο και την Cruella, ελπίζουμε να είναι το πρώτο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε περισσότερα για την ταινία, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη πρόκειται να κάτσει ο Craig Gillespie, ο οποίος πέρσι γύρισε το συμπαθέστατο I, Tonya με την Margot Robbie.

Best of internet