Quantcast

Το trailer για τη νέα ταινία Dumbo του Tim Burton μας έσκασε feelings που δεν περιμέναμε μεσημεριάτικα

Η ταινία της Disney επιστρέφει το 2019 σε live-action εκδοχή

THE NERDSTREAM

15 Νοεμβρίου 2018

Ναι, φίλοι και φίλες, σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μέχρι τώρα, η Disney έχει πάρει σβάρνα και ξαναγυρίζει αβέρτα live-action εκδοχές κλασικών της animated ταινιών. Ήδη τα τελευταία χρόνια το έκανε με το Cinderella, το Jungle Book και το Beauty and the Beast. Και μέσα στο 2019 ετοιμάζονται ήδη αντίστοιχες ταινίες Aladdin, Lion King και Mulan.

Ανάμεσα σ’ αυτές τις ταινίες, λοιπόν, είναι και το νέο Dumbo. Η ιδιαιτερότητά του, βέβαια, είναι ότι στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Tim Burton. Κι ΟΚ, το παραδεχόμαστε, ο Burton τα τελευταία χρόνια είναι σχεδόν μια καρικατούρα του εαυτού του, αλλά αν μη τι άλλο είναι κι ένας δημιουργός που μπορεί να δώσει μια νέα πνοή σε έναν τέτοιο κλασικό ήρωα όπως το Dumbo, ενώ το καστ περιλαμβάνει Colin Farrell, Michael Keaton, Danny DeVito και Eva Green.

Το πιο δυνατό χαρτί, όμως, είναι ότι είναι αδύνατον να μην συγκινηθούμε με τον καριόλη τον Dumbo, πόσο μάλλον όταν σκάει μύτη trailer θλιμμένος και βαμμένος κλόουν. Τσεκάρετε και μόνοι σας στο ολόφρεσκο επίσημο trailer της ταινίας:

Best of internet