Quantcast

Ο Ντέιβιντ Φίντσερ ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει το δικό του sequel για το World War Z

Μετά από κάμποσα χρόνια που η ταινία ήταν σε νεκροζώντανη κατάσταση

THE NERDSTREAM

15 Οκτωβρίου 2018

Εντάξει, ΟΚ, ομολογουμένως το World War Z θα μπορούσε να ήταν μια πολύ καλύτερη ταινία. Δηλαδή, όλα τα απαραίτητα στοιχεία για ένα σύγχρονο zombie classic ήταν στη θέση τους, αλλά κάτι εν τέλει τράβηξε τα πράγματα προς μια αρκετά παραδοσιακή apocalyptic ταινία καταστροφής, απλά με ζόμπι.

Δεν πειράζει όμως, για όλα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Το sequel της ταινίας είχε πρωτοανακοινωθεί ήδη από το 2013, με τον J.A. Bayona να αναλαμβάνει τότε την σκηνοθεσία, αποχωρώντας μετά για να αναλάβει το sequel του Jurassic World. Έπειτα υπήρξε ένα διάστημα που η ταινία έμοιαζε καμένο πρότζεκτ, αλλά η φάση ξαναπήρε απρόβλεπτα τα πάνω της πέρσι που ανακοινώθηκε πως ο Ντέιβιντ Φίντσερ θα είναι τελικά ο σκηνοθέτης του World War Z 2.

Παρ’ όλα αυτά, μετά έπεσε και πάλι σιγή ασυρμάτου, καθώς ο σύγχρονος άρχοντας των θρίλερ επρόκειτο να περάσει το 2018 εστιάζοντας την προσοχή του στον δεύτερο κύκλο του Mindhunter, ενώ κι ο Μπραντ Πιτ θα ήταν απασχολημένος με τα γυρίσματα του Once Upon a Time in Hollywood, της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας του Ταραντίνο. Τότε, τον Απρίλιο που μας πέρασε, ο Φίντσερ είχε δηλώσει πως θα χρειαστεί να πάρει τον χρόνο του ώστε να δουλέψει το σενάριο από κοινού με τον Ντένις Κέλι, δημιουργό του αδικοχαμένου τηλεοπτικού Utopia.

Τις προηγούμενες μέρες, όμως, οι παραγωγοί της ταινίας μίλησαν με το Variety και δήλωσαν πως όλα καλά, Πιτ και Φίντσερ είναι στη θέση τους, και τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο του 2019:

Best of internet