Quantcast

O Ντέιβιντ Φίντσερ επιστρέφει για να σκηνοθετήσει και την δεύτερη σεζόν του Mindhunter

Μαζί με τους Andrew Dominik και Carl Franklin

THE NERDSTREAM

20 Απριλίου 2018

Εξαιρετικά τα νέα για τους φίλους των αστυνομικού μυστηρίου, των ιστοριών με serial killers και του Ντέιβιντ Φίντσερ. Ο πολυ-αγαπημένος σκηνοθέτης που έχει ταυτίσει το όνομά του με τις πειραγμένες ταινίες μυστηρίου επέστρεψε πέρυσι στην τηλεόραση με το Mindhunter (όπου ήταν σκηνοθέτης 2 επεισοδίων και executive producer) για λόγαριασμό του Netflix και προσπάθησε να δώσει έναν νέο prestigious αέρα στο παραδοσιακό μοτίβο του κυνηγιού των κατ’ εξακολούθηση δολοφόνων.

Όπως μαθαίνουμε από το χτεσινό ρεπορτάζ του The Playlist, λοιπόν, ο δεύτερος κύκλος του Mindhunter επιστρέφει έχοντας και πάλι τον Φίντσερ ως έναν από τους σκηνοθέτες της σειράς. Συγκεκριμένα, θα σκηνοθετήσει τα σημαντικότερα επεισόδια της σεζόν, δηλαδή την πρεμιέρα και τον επίλογο. Παράλληλα, οι υπόλοιποι σκηνοθέτες της σειράς θα είναι ο Andrew Dominik (δημιουργός του εξαιρετικού The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford και του αρκετά καλού Killing Them Softly) και ο  Carl Franklin, ο οποίος έχει γυρίσει κάμποσα επεισόδια για τις σειρές 13 Reasons Why, The Leftovers και House of Cards (όπου ο Φίντσερ είχε βάλει επίσης το χεράκι του).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο δεύτερος κύκλος του Mindhunter θα καταπιάνεται με τις υποθέσεις δολοφονιών παιδιών στην Ατλάντα το ’79-’81 και πηγαίνει μάλλον για αρχές του 2019, ενώ τα επεισόδια της σεζόν έχουν μειωθεί σε 8 – ενώ η πρώτη αποτελούταν από 10.

Best of internet