Quantcast

Το «It 2» θα περιλαμβάνει μια από τις πιο κουκουρούκου σκηνές του βιβλίου του Στίβεν Κινγκ

Σύμφωνα με τον σεναριογράφο της ταινίας, Gary Dauberman

THE NERDSTREAM

11 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν ξέρουμε αν το παρατηρήσατε, αγαπητοί αναγνώστες κι αγαπητές αναγνώστριες, αλλά πέρσι έγινε χαμός με το Αυτό του Στίβεν Κινγκ. Και φυσικά αναμένουμε την συνέχεια πώς και πώς, έπειτα από την σοφή απόφασης της παραγωγής να χωρίσει σε δύο ταινίες την ογκώδη ιστορία του συγγραφέα. Εν τω μεταξύ, ήδη γνωρίζουμε ότι το πρωταγωνιστικό καστ του ενήλικου Losers Club είναι υπέροχο, όπως και ότι τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει από τον Ιούνιο.

Βέβαια, αν έχετε διαβάσει το βιβλίο του Κινγκ, τότε ίσως γνωρίζετε πως περιέχει δύο πολυσυζητημένες σκηνές. Η πρώτη, φυσικά, είναι αυτή με τα όργια. Όχι, δεν θα πούμε περισσότερα, να το διαβάσετε. Η δεύτερη είναι αυτή με το Ritual of Chud, το αλλόκοτο υπερφυσικό τελετουργικό που περιελάμβανε κάθε είδους παράξενο πράγμα, από inter-dimensional πνευματικό ξυλίκι μέχρι δαγκώματα γλωσσών, και βέβαια παίζει σημαντικότατο ρόλο στην ιστορία (όχι, δεν θα πούμε περισσότερα, προς αποφυγήν spoilers).

Καθώς λοιπόν μέχρι τώρα δεν γνωρίζαμε αν το It: Chapter 2 θα ακολουθούσε πιστά την πλοκή του βιβλίου, ο σεναριογράφος της ταινίας, Gary Dauberman (υπεύθυνος για τα σενάρια του πρώτου It, του Anabelle και του The Nun), μίλησε χτες στο Cinema Blend και αποκάλυψε ότι το sequel θα επιχειρήσει να μεταφέρει εν τέλει αυτήν τη σκηνή στη μεγάλη οθόνη, γνωρίζοντας φυσικά πως δεν είναι καθόλου εύκολο να πετύχει κινηματογραφικά.

Κατά τ’ άλλα, μέχρι να βγει η ταινία στις αίθουσες το Σεπτέμβριο του 2019, θα χορτάσουμε και με το παραπάνω Στίβεν Κινγκ, αφού έρχονται το The Stand, το The Boogeyman, το sequel της Λάμψης και το remake του Pet Sematary, μεταξύ άλλων. Όπως έχουμε ξαναγράψει, ο άνθρωπος είναι ένα κινηματογραφικό στούντιο από μόνος του.

Best of internet