Quantcast

Το «It 2» αρχίζει γυρίσματα και το ανακοινώνει με φωτογραφία ενός λαβάς τυρί, για κάποιο λόγο

Η επιβεβαίωση ήρθε από το instagram του James McAvoy

THE NERDSTREAM

21 Ιουνίου 2018

Ο κρότος που προκλήθηκε από το περσινό , δηλαδή την νέα κινηματογραφική του κλασικού βιβλίου του αγαπημένου Στίβεν Κινγκ, ήταν μεγάλος. Η ταινία ήταν ωραιότατη, έσπασε τα ταμεία και έδωσε ακόμα μεγαλύτερη mainstream ώθηση στη νέα χρυσή εποχή του horror. Φυσικά, ως γνωστόν, η ιστορία σταμάτησε στη μέση του βιβλίου, κάτι που σημαίνει ότι συνεχίζεται στο δεύτερο μέρος της ταινίας.

Ήδη από τον Απρίλιο γνωρίζαμε ότι το IT: Chapter 2 ετοιμάζεται να μπει σε διαδικασία παραγωγής, με ονόματα μεγάλου βεληνεκούς να παίζουν τις ενήλικες εκδοχές των πιτσιρικιών από την πρώτη ταινία. Ανάμεσά τους η Τζέσικα Τσαστέιν, ο Μπιλ Χέιντερ κι ο Τζέιμς ΜακΑβόι – το αφάν γκατέ δηλαδή. Και κάπως έτσι, ο τελευταίος ανακοίνωσε χτες στο instagram ότι τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν και επισήμως:

Day 1 on IT 2. Glad you got the memo guys. #passthecheeseplease #derryordairy

A post shared by James Mcavoy (@jamesmcavoyrealdeal) on

Σε περίπτωση που απορείτε για την παρουσία του Λαβάς Τυρί (ναι έτσι προφέρεται, υπάρχει πρόβλημα;), πρόκειται για χαριτωμένο λογοπαίγνιο του Τζέιμς ΜακΑβόι, μιας και η φανταστική πόλη του ΙΤ ονομάζεται Derry – λέξη που προφέρεται ακριβώς όπως το dairy, δηλαδή τα γαλακτοκομικά, μέρος των οποίων αποτελεί και η γλυκύτατη σκουλαρικάτη ηλιοκαμμένη αγελάδα της παιδικής μας ηλικίας.

Έτσι, λοιπόν, περιμένουμε να δούμε το ενήλικο Losers’ Club ξανά στη μεγάλη οθόνη τον Σεπτέμβριο του 2019, με τον Andy Muschietti να κάθεται ξανά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Gary Dauberman του Conjuring σύμπαντος να υπογράφει το σενάριο.

Best of internet