Quantcast

To Venom έγινε τριλογία, οπότε θα βλέπουμε Τομ Χάρντι μέχρι την αιωνιότητα

Με την πρώτη ταινία να έρχεται τον Οκτώβριο

THE NERDSTREAM

27 Αυγούστου 2018

Ω ναι, τίποτα δεν γλιτώνει πλέον από το να γίνει franchise ή να ενσωματωθεί σε κάποιο κινηματογραφικό σύμπαν. Είναι γνωστό αυτό, έτσι είναι ο κόσμος που ζούμε, τι να κάνεις, α κάειτς να μαλώεις; Φυσικά, αυτό μας έχει χαρίσει αρκετές γροθιές στα μάτια και στο μυαλό τα τελευταία χρόνια, αλλά μία στο τόσο υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις που, όσο να πεις, σου φτιάχνουν τη διάθεση.

Τέτοια είναι κι η περίπτωση του Venom, του υπερ-κακού από το Spider-Man που ήταν οριακά ανυπόφορος στην τρίτη ταινία του Sam Raimi και τώρα ετοιμάζεται να επανέλθει με solo ταινία. Το ιδιαίτερο στοιχείο εδώ, βέβαια, είναι ότι στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα βρίσκεται ο Τομ Χάρντι, οπότε, ναι, καταλαβαίνετε πώς έχει το πράγμα. Παράλληλα, την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ruben Fleischer του Zombieland, γεγονός επίσης αρκετά ελπιδοφόρο. Για να μην μιλήσουμε για το ενδεχόμενο να υποδυθεί πράγματι τον Carnage ο υπερ-αγαπημένος Woody Harrelson.

Καθώς λοιπόν ετοιμαζόμαστε σιγά-σιγά για την πρεμιέρα της ταινίας στις 5 Οκτωβρίου, με το τελευταίο trailer να κυκλοφόρησε στα τέλη Ιουλίου, ο Τομ Χάρντι μίλησε με το Total Film και αποκάλυψε κάτι εξίσου αναμενόμενο και ενθουσιαστικό: ότι έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο για μια τριλογία ταινιών Venom. Βέβαια, τόνισε ότι το πεδίο είναι ανοιχτό, και ουσιαστικά το μέλλον του franchise θα κριθεί από την ανταπόκριση του κόσμου.

Δεδομένου ότι ο Venom περιλαμβάνεται στους ήρωες της Marvel που ανήκουν στην Sony, προφανώς θα συναντηθεί με τον Spider-Man του Tom Holland κάποια στιγμή, φυσικά. Παρ’ όλα αυτά, μιας και Marvel-Sony κατάφεραν να τα συμφωνήσουν ώστε να ψιλο-μοιραστούν τον άνθρωπο-αράχνη, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλου είδους ανοίγματα στο μέλλον.

Εν τω μεταξύ, στην ίδια συνέντευξη ο Χάρντι παραδέχθηκε ότι δεν είχε ιδέα για τον Venom πριν αναλάβει τον ρόλο για την ταινία, κι απλά νόμιζε πως είναι ένα μαύρο είδος Spider-Man. Για καλή του τύχη, ο 10χρονος γιος του σκάμπαζε κάτι παραπάνω από υπερηρωικά κόμιξ, οπότε τον κατεύθυνε αναλόγως. Και για να μην ξεχνιόμαστε, το επόμενο διάστημα τον περιμένουμε να επιστρέψει με το τηλεοπτικό Taboo και να σκάσει μύτη ως Αλ Καπόνε στο Fonzo.

Best of internet