Quantcast

Ο Γούντι Χάρελσον επιβεβαίωσε ότι θα παίζει στο Venom και, ναι, μάλλον θα είναι ο Carnage

Όλες οι οριστικές απαντήσεις τον Οκτώβριο που έρχεται η ταινία

THE NERDSTREAM

29 Μαΐου 2018

Με το σταγονόμετρο έρχονται τα νέα για το Venom αγαπητοί φίλοι και φίλες – κι η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μας πειράζει και τόσο πολύ. Ναι, έχει γίνει λίγο κουραστικό να γνωρίζεις σχεδόν τα πάντα για μια χολιγουντιανή ταινία πριν την δεις, έχοντας μάθει ήδη λίγο-πολύ τα πάντα από κάτι 5λεπτα trailers κι από διαφημιστικές καμπάνιες που πουλάνε και την ψυχή τους για να πουλήσουν την ταινία.

Ε, το Venom δεν είναι μια τέτοια περίπτωση. Ξέρουμε ότι η ταινία θα ανήκει στο αναβιωμένο σύμπαν του Spider-Man μετά την συμφωνία Sony και Marvel, ότι θα πρωταγωνιστεί ο Tom Hardy, ότι θα σκηνοθετεί o Ruben Fleischer, ότι το σενάριο το έγραψαν 4 άνθρωποι (πάντα κακό σημάδι) – α ναι, κι όσα μας έδειξε το πρώτο trailer που κυκλοφόρησε τον προηγούμενο μήνα:

Στο μεταξύ βέβαια, εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες ότι στην ταινία θα εμφανιστεί κι ο Woody Harrelson, γνωστός και πολυαγαπημένος για τους ρόλους του σε ταινίες που ξεκινούν από το Natural Born Killers και φτάνουν μέχρι το Three Billboards Outside Ebbing, Missouri κάνοντας μια στάση ενδιάμεσα στην πρώτη σεζόν του True Detective. Μιλώντας στο Deadline, λοιπόν, ο Χάρελσον επιβεβαίωσε την παρουσία του στο Venom (όπου θα ξανασυνεργάζεται με τον Fleischer σχεδόν 10 χρόνια μετά το Zombieland) και μάλιστα άφησε χαλαρά να εννοηθεί ότι ο ρόλος του ενδέχεται να είναι ο Carnage.

Έχοντας ήδη σκάσει μόλις μύτη στο Solo: A Star Wars Story την περασμένη βδομάδα, ο Χάρελσον δήλωσε συγκεκριμένα ότι θα παίξει έναν μικρό ρόλο στην ταινία, αλλά κυρίως θα είναι παρών στο sequel του Venom. Βέβαια, αν συνδυάσουμε αυτό με το γεγονός πως όλες οι αναφορές για το Venom λένε ότι θα εισάγει τον Carnage σε έναν μικρό ρόλο (πιθανώς σε post-credits σκηνή) ώστε να teasάρει την επόμενη ταινία, ε, τότε δεν θέλει και πολλή σκέψη.

Προφανώς βέβαια δεν υπάρχει ακόμα επιβεβαιωμένο sequel, κι ο ίδιος ο Χάρελσον παραδέχεται πως δεν ξέρει και πολλά για το σενάριο του Venom 2, αλλά η αλήθεια είναι ότι μάλλον θα είναι δύσκολο να πάνε στραβά τα πράγματα στο box office – ειδικά αν υπολογίσουμε πόσα χρόνια τώρα περιμένουμε να δούμε έναν Venom όπως του αξίζει στη μεγάλη οθόνη. Μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, περιμένουμε και βλέπουμε.

Best of internet