Quantcast

Αυτή είναι η πρώτη επίσημη φωτογραφία του Τομ Χάρντι να κάνει κόλπα σαν τον Αλ Καπόνε

Όπως την δημοσίευσε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Τζος Τρανκ

THE NERDSTREAM

9 Αυγούστου 2018

Λοιπόν, το Fonzo θα είναι μια βιογραφική ταινία για τον Αλ Καπόνε. Κι αν ρωτάτε τι το διαφορετικό θα έχει άλλη μια κινηματογραφική αναπαράσταση του Αλ Καπόνε δίπλα στις υπόλοιπες 500 που έχουν υπάρχει εδώ και δεκαετίες, θα σας πούμε τι το διαφορετικό έχει. Τον Τομ Χάρντι. Αυτό το διαφορετικό έχει.

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο γνωρίζαμε ότι τα γυρίσματα της ταινίας επρόκειτο να ξεκινήσουν τον Απρίλιο, κι η δικαιολογημένη λατρεία του φιλοθεάμονος κοινού προς τον Χάρντι είχε οδηγήσει σε μια σειρές από ανεπίσημες φωτογραφίες από τα γυρίσματα – κάποιες εκ των οποίων δημοσιοποίησε κι ο ίδιος στο Instagram:

Wrapped #JamDun 💯🔥♠️

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Εντωμεταξύ, το Fandago πριν από λίγες ημέρες δημοσιοποίησε άλλη μια φωτογραφία του Χάρντι ως Καπόνε, η οποία μάλλον ήταν αποτέλεσμα γκάφας (δηλαδή μη-λήψης άδειας από την παραγωγή), με αποτέλεσμα να διαγραφεί άμεσα από το Twitter:

Ε, μ’ αυτά και μ’ εκείνα, σήμερα ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της ταινίας, Τζος Τρανκ, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για το απολαυστικότατο Chronicle και το βασανιστικότατο Fantastic Four, έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη επίσημη φωτογραφία από το Fonzo, κι ο Χάρντι μοιάζει κάπως έτσι:

Κατά τ ‘ άλλα, όπως ήταν ήδη γνωστό, η ταινία θα αφηγείται την ζωή του γνωστού γκάνγκστα λίγο πριν τα 50 του, όταν βγαίνει από την φυλακή έπειτα από μια δεκαετία κι αρχίζει να υποφέρει έντονα από άνοια. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει η ταινία, αλλά η αλήθεια είναι ότι την περιμένουμε εναγωνίως, καθώς, πέρα από τον Χάρντι, οι συμμετέχοντες περιλαμβάνουν επίσης την Λίντα Καρντελίνι του Freaks and Geeks, τον Ματ Ντίλον του Drugstore Cowboy και τον Κάιλ ΜακΛάχλαν του Twin Peaks.

Α ναι, και την μουσική έχει αναλάβει ο El-P των Run the Jewels. Το λιγουρεύεστε;

Best of internet