Quantcast

Ίσως δούμε και λίγο Spider-man στην ταινία του Venom

O Tομ Χάρντι δήλωσε ότι θα κάνουν τα πάντα για να τιμήσουν τον αγαπημένο αντιήρωα από το σύμπαν του Spider-Man

Χρήστος Πρόεδρος

12 Ιανουαρίου 2018

Άλλη μια ταινία με αντιήρωες βρίσκεται στα σκαριά, αυτή τη φορά κάνοντας πρωταγωνιστή τον Venom, ο οποίος προέρχεται από το σύμπαν του Spiderman. Ο Τομ Χάρντι, ο οποίος δηλώνει και μεγάλος θαυμαστής του αντιήρωα Venom και θα είναι αυτός που θα πρωταγωνιστήσει στην ομώνυμη ταινία, υποδυόμενος τον Έντι Μπροκ.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ξεκινήσει ήδη, ενώ στο Comic Con Experience 2017 στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, ο σκηνοθέτης Ρούμπεν Φλέισερ (Zombieland) ανέφερε ότι η ταινία θα βασίζεται σε δύο κόμικ ιστορίες του Venom, το «Venom: Lethal Protector» και το «Planet of the Symbiotes».

Ο Venom είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς χαρακτήρες της σειράς κόμικ «Spider-Man» από την πρώτη του εμφάνιση το 1984. Ο Venom είναι ένας εξωγήινος συμβιωτικός οργανισμός που χρειάζεται έναν ανθρώπινο ξενιστή για να επιβιώσει και έκανε την πρώτη του εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ως αντίπαλος του Τόμπι Μαγκουάιρ στο «Spider-Man 3» του Σαμ Ράιμι. Ο Venom επιβιώνει ως ξενιστής μέσω του Έντι Μπροκ, τον οποίο και υποδύεται ο Τομ Χάρντι. Μάλιστα ήδη έχει κυκλοφορήσει η πρώτη εικόνα από τον Τομ Χάρντι από την ταινία, στην οποία βασικά είναι σα να βλέπουμε απλά τον Τομ Χάρντι με ένα σημειωματάριο:

Το ότι ο Έντι Μπρόκ εργάζεται ως δημοσιογράφος το ξέραμε από πριν. Κοιτώντας όμως την εικόνα μπορούμε να μάθουμε μερικά παραπάνω πράγματα για την επερχόμενη ταινία. Το σημειωματάριο του Έντι γράφει, απ’ όσο μπορούμε να δούμε:

 

Πώς ακριβώς λοιπόν το Life Foundation εξετάζει τα φαρμακευτικά του προϊόντα;

Τι γίνεται με τους ισχυρισμούς στους για αυτά στα οποία βασίζεται η αυτοκρατορία σας / Ότι προσλαμβάνετε τους πιο ευάλωτους από εμάς να προσφερόμαστε εθελοντικά για τις δοκιμές που συχνότερα […]

Προφανώς παίρνει συνέντευξη από κάποιον από το Life Foundation, μια σκιώδη ομάδα/Ίδρυμα που έπεισε ότι ο κόσμος θα τελειώσει με έναν πυρηνικό πόλεμο, οπότε αρχίζουν να σχεδιάζουν μια νέα κοινωνία για τους πλούσιους πελάτες τους.

Παρ’ό,τι πρόκειται για μια spin-off ταινία αποκλειστικά για τον Venom, ωστόσο δεν αποκλείεται να δούμε και λίγο Spiderman, στην πρώτη για να καταστρέψουν κλώνους και στη δεύτερη για μια έρευνα που αποκαλύπτει τους φόνους που έχουν διαπράξει κάποιοι συμβιωτικοί.

O Tομ Χάρντι, αρκετά ενθουσιασμένος, δήλωσε από το stage ότι θα κάνει ό,τι μπορεί για να τιμήσει τον ήρωα της Marvel και να τον ενσαρκώσει όσο καλύτερα μπορεί.

To “Venom” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Οκτωβρίου του 2018.

Best of internet