Quantcast

Ο Ίντρις Έλμπα είναι κοντά στο να γίνει ο επόμενος James Bond, επιτέλους

Πράγμα αναγκαίο και δίκαιο

THE NERDSTREAM

10 Αυγούστου 2018

Ω ναι, απ’ όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνιελ Κρεγκ πρόκειται να κρεμάσει το κουστούμι του James Bond και να προχωρήσει στη ζωή του, οι συζητήσεις για το ποιος θα τον αντικαταστήσει άρχισαν να δίνουν και να παίρνουν. Και φυσικά, το όνομα του Ίντρις Έλμπα ήταν από αυτά που έμοιαζε να θέλει περισσότερο ο κόσμος για τον ρόλο του 007.

Φυσικά, τον Έλμπα τον αγαπήσαμε πρώτα στο The Wire (την καλύτερη σειρά έβερ, για αποφυγή παρεξηγήσεων), κι έπειτα άρχισε να εμφανίζεται δικαίως παντού, όπως στα Luther, Marvel Cinematic Universe, Pacific Rim, Beasts of no Nation, Molly’s Game κ.ά. Μέχρι τώρα, βέβαια, η υποψηφιότητά του για James Bond ήταν ακόμα στη σφαίρα της φημολογίας, αλλά πλέον τα πράγματα γίνονται λίγο πιο συγκεκριμένα.

Σύμφωνα με την Daily Star, ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua (γνωστός κυρίως για το Training Day) έκατσε και τα είπε με την παραγωγό του James Bond franchise, Barbara Broccoli, και συμφώνησαν πως ήρθε η ώρα για τον πρώτο μη-λευκό 007. Και βέβαια, ο Fuqua δεν άργησε να επισημάνει ότι, παρεμπιπτόντως, έχουμε κι έναν Ίντρις Έλμπα έτοιμο για τον ρόλο.

Για την ιστορία, θυμίζουμε ότι λίγο καιρό πριν ο παλαίμαχος Μποντ, Πιρς Μπρόσναν, ούτε λίγο ούτε πολύ πρότεινε τον Τομ Χάρντι για επόμενο 007, κάτι το οποίο δεν θα χάλαγε κανέναν επίσης. Τέλος, θυμίζουμε ότι η επόμενη ταινία του franchise, με τον τίτλο Bond 25 και σκηνοθέτη τον Danny Boyle, ετοιμάζεται να βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο του 2019 – με τον Κρεγκ να βρίσκεται για τελευταία φορά στον ρόλο.

Best of internet