Quantcast

Τον Τομ Χάρντι θέλει για επόμενο James Bond ο Πιρς Μπρόσναν, όπως κι όλοι μας εξάλλου

Ας αναλάβουν επιτέλους οι υπεύθυνοι τις ευθύνες τους

THE NERDSTREAM

26 Ιουνίου 2018

Κακά τα ψέματα, αν είσαι 30αρης άνθρωπος και μεγάλωσες στα 90s (όπως εμείς δηλαδή), τότε ο δικός σου James Bond είναι o Πιρς Μπρόσναν. Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος, μπορεί να έβλεπες και κανέναν Κόνερι ή Μουρ στην τηλεόραση, αλλά μεγαλώσαμε με Μπρόσναν στα σινεμά και τους Garbage να τραγουδάνε The World Is Not Enough.

Στο μεταξύ, από τότε έχουμε έναν Ντάνιελ Κρεγκ που ομολογουμένως έχει κάνει πολύ καλή δουλειά, χαρίζοντάς μας και μία ταινία που μπαίνει στο πάνθεον του 007 (ναι, το Skyfall). Κι ενώ οι φήμες για τον επόμενο Bond δίνουν και παίρνουν όλο αυτό το διάστημα (με τον Κρεγκ να κρατάει τον ρόλο προς το παρόν για άλλη μια ταινία), ο Μπρόσναν μιλάει στην Daily Mail και αποκαλύπτει ποιον θα διάλεγε ο ίδιος αν ήταν στο χέρι του.

Σύμφωνα με τον Μπρόσναν, λοιπόν, “ο Τομ Χάρντι θα ήταν ένας καλός Μποντ και θα χαιρόμουν να τον δω το κάνει. Χρειάζεσαι έναν ηθοποιό που να μπορεί να ξεπεράσει τα όρια – αυτό είναι που χαρακτηρίζει τον Μποντ”. Για την ιστορία, αυτή είναι μια άποψη με την οποία συμφωνεί κι ο Κρίστοφερ Νόλαν – όπως κι όλος ο πλανήτης, λογικά.

Βέβαια, προς το παρόν περιμένουμε την 25η ταινία του James Bond, η οποία θα σκηνοθετηθεί από τον Ντάνι Μπόιλ και αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2019. Και για να πούμε την αλήθεια, βαθιά μέσα μας ακόμα ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα δούμε τον Ίντρις Έλμπα ως πράκτορα 007.

Best of internet