Quantcast

Το επόμενο James Bond πλέον έχει σκηνοθέτη κι αυτός είναι ο Danny Boyle

Μαζί με τον σεναριογράφο John Hodge του Trainspotting

THE NERDSTREAM

16 Μαρτίου 2018

Μ’ αυτά και μ’ εκείνα, επιβεβαιώθηκε τελικά η φήμη που ήθελε τον Danny Boyle να είναι ο σκηνοθέτης της επόμενης ταινίας James Bond, η οποία μέχρι στιγμής έχει τον προσωρινό τίτλο Bond 25, μιας και θα είναι η 25η φορά που ο Bond θα εμφανιστεί στη μεγάλη οθόνη. Τα νέα τα αποκάλυψε ο ίδιος ο σκηνοθέτης προχτές στην συνέντευξη που έδωσε στο Metro New York, κατά τη διάρκεια μιας ειδικής προβολής της νέας του τηλεοπτικής σειράς Trust για το τηλεοπτικό δίκτυο FX.

Όπως είπε κι ο ίδιος, “αυτήν τη στιγμή δουλεύουμε πάνω σε ένα σενάριο και θα φανεί πώς θα εξελιχθεί στη συνέχεια”. Παρότι η Metro-Goldwyn-Mayer δεν έχει σχολιάσει ακόμα κάτι, ήταν γνωστό ήδη καιρό τώρα πως ο Boyle είχε μπει στο στόχαστρο της MGM και της Eon ως πιθανός σκηνοθέτης του Bond ήδη από την εποχή του Spectre το 2012.

Παράλληλα, ο Boyle αποκάλυψε ότι στο σενάριο δουλεύει ο John Hodge, ο σεναριογράφος με τον οποίο έχει συνεργαστεί στις περισσότερες ταινίες του, συμπεριλαμβανομένων των Shallow Grave, Trainspotting, The Beach, Trance και T2 Trainspotting. Παρ’ όλα αυτά, ο σκηνοθέτης δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ακόμα πότε και πού θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα του επόμενου Bond, αν και ξέραμε ήδη από τον περασμένο Ιούλιο ότι η ταινία θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο του 2019 με πρωταγωνιστή ξανά τον Daniel Craig.

Best of internet