Quantcast
MISC

#athens_takeover: Word Of Mouth

Οι έλληνες διδάκτορες του ρυθμού, έρχονται στο lubenfest, για να μας βομβαρδίσουν με ένα απο αυτά τα σετ τους που μας τρελαίνουν.


LUBEN CREW · 15 Ιουλίου 2013

Word Of Mouth, το δημοφιλέστερο ελληνικό beatbox σχήμα με συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ όπως το American Beatbox Festival είναι κατά κόσμον οι Βitman και El Pap Chico.

wom1_small

Η ενασχόληση τους με το beatboxing είναι και αυτό που τους έφερε κοντά,  ενώνοντας το πλουραλιστικό background του Chico και το όχι-και-τόσο πλουραλιστικό του Bitman, κατά δήλωσή τους πάντα. Ο τρόπος που δομούν τα κομμάτια τους, είτε συγκροτημένα είτε σαν freestyle, βασίζεται πάντα στη δημιουργία ενός κυρίαρχου ρυθμού – ρουτίνας από τον ένα που θα πλαισιωθεί από τον έτερο του σχήματος. Πάρτε μια καλή γεύση στην συνέντευξη που μας έδωσαν.

Οι Word Of Mouth δηλώνουν και αισθάνονται μέλη της ελληνικής hip – hop σκηνής την οποία χαίρονται να βλέπουν να ξεπερνά τις παλιές έχθρες και σαν κομμάτι της οποίας πρόσφατα έπαιξαν στο Κύτταρο μαζί με τους Εισβολέα, Τάκι Τσαν, Βήτα Πεις και άλλους. Έχουν ηχογραφήσει και σύντομα κυκλοφορούν το δίσκο τους που θα ενώνει το beatbox με πολυποίκιλες μουσικές επιρροές.

Έχουμε τη χαρά να τους φιλοξενούμε στο lubenfest #athens_takeover στις 20 Ιουλίου, σε ένα σετ διαφορετικό απο ό,τι περιμένετε.

Best of internet