Quantcast

Η Disney φτιάχνει καινούριο «Αγάπη Μου Συρρίκνωσα Τα Παιδιά», η χρονομηχανή μας δουλεύει

Ετοιμαστείτε για την επιστροφή ΟΛΩΝ των 90s μαζεμένων

THE NERDSTREAM

13 Φεβρουαρίου 2020

Λοιπόν, θέλετε να μετρήσουμε πόσα 90s πράγματα ετοιμάζονται να αναβιώσουν τα επόμενα χρόνια; Έρχεται επιστροφή του Matrix, των Friends, του Bill and Ted, του Clueless, του Witches, του Powerpuff Girls, της Daria, των Gargoyles και του Space Jam. Την ίδια ώρα, είχαμε ήδη τις επιστροφές των Men in Black και Bad Boys, ενώ η Disney ήδη ετοιμάζει live-actions remakes περίπου για όλον τον κλασικό 90s κατάλογό της. Όπως είπαμε πρόσφατα, έχει ξεκινήσει κι επίσημα η κυνηγετική περίοδος της 90s νοσταλγίας.

H Disney βέβαια ετοιμάζει και κάτι ακόμα, όπως μάθαμε χτες. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Deadline, έρχεται μια κινηματογραφική αναβίωση του Honey, I Shrunk the Kids. Δηλαδή του Αγάπη Μου Συρρίκνωσα Τα Παιδιά. Δηλαδή του franchise που ξεκίνησε το 1989 με την ομώνυμη ταινία κι έπειτα συνεχίστηκε σε όλα τα 90s με συνέχειες στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

Το σημαντικό εδώ όμως είναι το εξής. Ο Rick Moranis, δηλαδή ο πρωταγωνιστής της ταινίας, ετοιμάζεται κι αυτός να επιστρέψει στο ρόλο. Αν δεν θυμάστε, μιλάμε για τον λατρεμένο ηθοποιό που πρωταγωνίστησε σε ταινίες σαν το Ghostbusters, το Spaceballs και το Flintstones πριν αποσυρθεί από την υποκριτική το 1997. Και τώρα, λοιπόν, ο Moranis επιστρέφει παίζοντας τον μπαμπά Wayne Szalinski, ενώ επιστρέφει κι ο ορίτζιναλ σκηνοθέτης Joe Johnston. Τυχαίο μήπως που ανοίγει ξανά και το MEGA; Ερώτημα.

Αυτά γνωρίζουμε προς το παρόν, σας αφήνουμε τώρα να πάμε για διάβασμα γιατί αύριο γράφουμε διαγώνισμα μαθηματικά.

Best of internet