Quantcast

Ο David Lynch μας δίνει 51 λεπτά ακυκλοφόρητου υλικού από το Blue Velvet, γιατί είμαστε όλοι παιδιά Του

Έρχεται σε ζουμερό Blu-Ray από την Criterion

THE NERDSTREAM

20 Φεβρουαρίου 2019

Κι αν έχουν περάσει πράγματα του David Lynch από τα χέρια μας, αγαπητοί φίλοι και φίλες. Έχουμε λιώσει τις ταινίες του (με ιδιαίτερη αγάπη για κάποιες), έχουμε λιώσει το Twin Peaks (και στη μία και στην άλλη εκδοχή του), έχουμε δει τις παράξενες κουνελοσειρές και τυροταινίες του, έχουμε παίξει το videogame του, έχουμε κάνει και λίγο υπερβατικό διαλογισμό στο τσακίρ κέφι. Γενικά, όσο να πεις, τον αγαπάμε.

Κι επειδή μας αγαπάει κι αυτός, λοιπόν, ετοιμάζεται να δώσει στον λαό μια δυνατή νέα δόση λιντσιάς. Συγκεκριμένα, το Blue Velvet (το μεγάλο του κινηματογραφικό έργο, αν ζητάτε τη γνώμη μας), πρόκειται να κυκλοφορήσει σε σπέσιαλ έκδοση από την Criterion φέτος το Μάιο και θα συνοδεύεται από έξτρα υλικό διάρκειας 51 λεπτών. Ακόμα πιο συγκεκριμένα, το υλικό αυτό θα αποτελείται από διαγραμμένες σκηνές και εναλλακτικές λήψεις, οι οποίες έχουν διαλεχτεί και συναρμολογηθεί από τον ίδιο τον Lynch.

Ήδη ο ίδιος είχε αναφέρει για πρώτη φορά την ύπαρξη αυτού του υλικού πίσω στο 2011, ενώ η επερχόμενη έκδοση θα έχει επίσης μια 4K ψηφιακή αποκατάσταση της ταινίας, ένα ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματά της διάρκειας 70 λεπτών, αλλά και μια έξτρα ταινία-πάνω-στην-ταινία δια χειρός Peter Braatz. Γενικά, ένα ολοκληρωμένο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν μας ρωτάτε.

Best of internet