Quantcast

Σαμποτάρετε τα μυαλά σας βλέποντας το νέο ταινιάκι του David Lynch, με πρωταγωνιστή ένα κεφάλι τυρί

Ακόμα και για Lynch, είναι too much

THE NERDSTREAM

15 Νοεμβρίου 2018

Lynch gonna Lynch, είναι γνωστά πράγματα αυτά. Μπορεί ο κύριος David Lynch να έχει να γυρίσει ταινία για τη μεγάλη οθόνη από το 2006 και το Inland Empire, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάθεται και ήσυχος. Προφανώς, το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει αυτήν την δεκαετία ήταν να επιστρέψει δριμύτερος πέρσι με τον νέο κύκλο του Twin Peaks, ενώ στο μεταξύ γύρισε μερικά ταινιάκια μικρού μήκους, σκηνοθέτησε μερικά music videos, έπαιξε λίγο στην τηλεόραση και το σινεμά, τέτοια πράγματα.

Και τώρα, ο δημιουργός μας έδωσε από το πουθενά μια νέα 13λεπτη ταινία με τον τίτλο Ant Head. Τι συμβαίνει στο Ant Head; Μα τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ας αφήσουμε τον ίδιο να εξηγήσεις: «Το Ant Head είναι ένα μικρού μήκους βίντεο που δείχνει τους φίλους μου τα μερμήγκια μαζί με τυρί κτλ και με ενάμιση κομμάτι από το άλμπουμ Thought Gang». Thought Gang, βέβαια, ονομάζεται το μουσικό πρότζεκτ που είχαν ο Lynch με τον σταθερό συνεργάτη του, Angelo Badalamenti, στα 90s και το οποίο ετοιμάζεται για comeback το Νοέμβριο από την πολύ πολύ ενδιαφέρουσα Sacred Bones Records.

Δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι άλλο. Απλά δείτε αυτά τα χιλιάδες μυρμήγκια να τρώνε ένα κεφάλι τυρί στη νέα δημιουργία του David Lynch.

Best of internet