Quantcast
ADVERTORIALS

Γιατί ψιθυρίζεις, μύστη μου. Τα καλύτερα ASMR videos που μπορείς να δεις

Καλύτερα όμως να το ανακαλύψεις πατώντας το play


LUBEN CREW · 13 Απριλίου 2022

Τα ASMR videos είναι για αρχόντους, θα μπορούσε να πει κάποιος με φωνή κυρίου Αυγολέμονου. Αυτό κάνουν τα ASMR videos και για αυτό έχουν κατακλύσει το YouTube. Πάνω από 10 εκατ. αποτελέσματα θα εμφανιστούν στην οθόνη σου αν απλώς γράψεις στην μπάρα της αναζήτησης τη λέξη ASMR (που για να γνωρίζεις τι σημαίνει, προέρχεται από τα αρχικά Autonomous Sensory Meridian Response).

To ASMR ενεργοποιείται μέσα από οπτικά και κυρίως ακουστικά ερεθίσματα, όπως οι ψίθυροι, το μασούλημα, το χτύπημα των νυχιών πάνω σε μια σκληρή επιφάνεια και πολλά άλλα. Το εντυπωσιακό είναι ότι κυρίως ενεργοποιείται όταν ακούμε με προσοχή ήχους στους οποίους δεν δίνουμε προσοχή στην καθημερινότητά μας. Μπορεί να είναι από τον ήχο που κάνει η μύτη του μολυβιού πάνω στο χαρτί καθώς γράφουμε και από τις σταγόνες καφέ που πέφτουν ενώ φιλτράρεται ο γαλλικός μέχρι τον ήχο που κάνει ένα χέρι όταν χαϊδεύει απαλά ένα κομμάτι ύφασμα.

Τα ASMR videos δημιουργήθηκαν για να προκαλούν ευχαρίστηση και να μας χαλαρώνουν. Υπάρχουν 100άδες ASMR artists εκεί έξω που μπορούν να σε κάνουν να τους λατρέψεις κάθε φορά που μιλούν ψιθυριστά, ακόμα και αν διαβάζουν τη λίστα για τα ψώνια τους. Για να μην χαθείς στον ωκεανό του ASMR videos, βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα που μπορείς να βρεις και να τα απολαύσεις.

ASMR, απλά γράφοντας…

Σε αυτό το video, επικεντρώσου στον ήχο της πένας επάνω στο σκληρό χαρτί. Θα «αδειάσεις» το μυαλό σου και θα χαλαρώσεις. Το περίμενες?

https://www.youtube.com/watch?v=pRebkWHsHC0

Το απόλυτα χαλαρωτικό

Αν ψάχνεις για ASMR videos που κάνουν τη διαφορά, τότε το κανάλι TheOneLilium είναι ο προορισμός σου. Αν αφεθείς απόλυτα στις αισθήσεις σου καθώς ακούς το συγκεκριμένο βίντεο, τότε είναι βέβαιο ότι θα μεταφερθείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο κόσμο χαλάρωσης. Πραγματικό διαμάντι.

https://www.youtube.com/watch?v=EsgD27wZR0o

ASMR κούρεμα

Είμαι σίγουρος ότι δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό σου ότι στη διάρκεια ενός κουρέματος παράγονται τόσοι πολλοί απαλοί, καθησυχαστικοί και ασυνήθιστα απολαυστικοί ήχοι. Αν όμως πατήσεις το play στο παρακάτω video από το κανάλι Silkhaar TV, τότε θα αντιληφθείς πόσο λάθος έκανες.

https://www.youtube.com/watch?v=gjs2nVppdHo

Ένα ASMR video ασυνήθιστο, όπως εσύ

Το PULZE κάνει πάντα τη διαφορά μεταξύ των ενήλικων καπνιστών, καθώς τους προσφέρει μια ασυνήθιστα κομψή και ασυνήθιστα διακριτική γευστική εμπειρία θερμαινόμενου καπνού. Εδώ και λίγες μέρες όμως κάνει τη διαφορά και για ένα ακόμα λόγο: για το ASMR video που έφτιαξε, με πρωταγωνιστή τον αγαπημένο ηθοποιό Ηλία Μελέτη. Στο video του PULZE, ο Μελέτης μπαίνει αυτή τη φορά σε ένα ασυνήθιστο ρόλο, εκείνου ενός ASMR artist και κινητοποιεί τις αισθήσεις σου περιγράφοντας όλα τα επίπεδα της εμπειρίας που προσφέρει η συσκευή θέρμανσης καπνού PULZE. Μιλά ψιθυριστά, όλες του οι κινήσεις είναι αργές, σχεδόν σε μαγνητίζουν και κάθε ήχος που παράγει προξενεί ένα αίσθημα απόλαυσης. Πρώτα ακούς τον απαλό και γοητευτικό ήχο του unboxing της συσκευασίας, χαρακτηριστικός μιας ασυνήθιστα κομψής εμπειρίας. Έπειτα, η ασυνήθιστα διακριτική εμπειρία του PULZE, συνεχίζεται, με το ελαφρύ πάτημα του κουμπιού λειτουργίας και στο βόμβο της δόνησης της συσκευής. Ο Μελέτης επιλέγει την ένταση της γεύσης που προτιμά, από τα δύο επίπεδα θέρμανσης καπνού που προσφέρει η συσκευή. Ανάμεσα δηλαδή στο επίπεδο Standard, για μια πλούσια εμπειρία και στο επίπεδο Eco, για μια ήπια γευστική εμπειρία. Μια εμπειρία ασυνήθιστα πρακτική, καθώς η συσκευή PULZE προσφέρει έως 20 χρήσεις με 1 φόρτιση. Φυσικά, την ασυνήθιστα πλούσια, ισορροπημένη και δροσερή εμπειρία του PULZE, ο Μελέτης μάς τη μεταφέρει παίζοντας με τους πιο ευφάνταστους ήχους που ενεργοποιούν τις αισθήσεις μας: ακούει πώς πέφτουν οι σταγόνες του καφέ φίλτρου, ρίχνει αργά κρασί σε ένα ποτήρι. Καλύτερα όμως να το ανακαλύψεις πατώντας το play:

Ανάμεσα σε όσα κάνουν τα ASMR videos να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι το ASMR δεν ενεργοποιείται σε όλους τους ανθρώπους με τον ίδιο τρόπο ούτε προκαλεί, από τη στιγμή που θα ενεργοποιηθεί, τα ίδια αποτελέσματα. Γι’ αυτό, άλλωστε, ένα ASMR video είναι ιδανικό για να περιγράψει την ασυνήθιστη εμπειρία που προσφέρει το PULZE στους ενήλικες καπνιστές, καλύπτοντας τις πραγματικές τους ανάγκες. Γιατί το PULZE είναι ασυνήθιστο, όπως εσύ.

Best of internet